reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Meggie dla mnie bolesna @ to norma. Jest taka za każdym razem. Nic mi nie pomaga. Jestem nie do życia. Nie dość, że boli, to mam biegunkę i nieraz wymiotuję. Jedynie ibuprom max mi pomaga na ból. Nie wiem jak to możliwe, ale jak zażyję 2 tabletki zwykłego ibupromu, to nie działają. Kiedyś miałam jeszcze taki przeciwbólowy proszek od jakichś zakonników i też działał. Nie pamiętam niestety jak się nazywał. W każdym razie nospę to ja sobie mogę łykać jak cukierki i nic. Ona ma tylko działanie rozkurczowe, a nie przeciwbólowe.

Witam kobietki:-):-):-)
Pszepraszam ale nie mam sily dzis do czytac cos Cie dzis napisaly:zawstydzona/y:Dopiero 2 godz temu wrocilam do domu, nakarmilam pieska i pieke ciasto ze sliwkami:szok:;-)Pierwszy dzień w pracy ok, choc czeka mnie mnostwo nauki. Na szkoleniach ok - powoli zblizam sie do pierwszego egzaminu. Czasowo masakra, ale sie zawzielam. Domek drewniany gna mnie do przodu:tak: Najblizszy wolny dzien bede miala 15 sierpnia, w ta sobote jestem w pracy od 9 do 21, a w niedziele od 10 do 19. Wiec same widzicie jak to sie u mnie porobilo.
Buziakuje was wszystkie i macham, macham

Witajcie,

Niedawno dopiero wrocilam od rodzicow dlatego sie nie oddzywalam caly dzien. Jutro tez z smaego rana musze jechac do rodzicow wiec pewnie odezwe sie dopiero wieczorem.

Beata mam nadzieje ze z synkiem juz wszystko Ok i ze to rzeczywiscie bylo tylko zatrucie pokarmowe!

Puchatka nie przejmuj sie tesciowa! Szkoda sobie szarpac nerwy - wiem ze latwo mi mowic ale wierz mi przez prawie 8 lat mieszkalam z ciocia ktora jest stara panna i tez mialam horror! A wyniki badan na pewno w koncu sie poprawia! Kochana wierze ze my tez za niedlugo zobaczymy ll kreski!!!!

Iwonka, Fifi skoro @ nadal nie ma to jest szansa na ll kreseczki i fasolke!!!

Meggie ja tez naleze do osob ktore podczas @ chodza po suficie z bolu :szok::-( i niestety tez prawie nic nie skutkuje - troche pomaga pyralgina ale watroba mi po niej wysiada... ibuprom tez czasami pomagal ale odkad wyczytalam w internecie jakie sa skutki uboczne zazywania to wyrzucilam to dziadostwo do smieci!

Rudka jest kilka stron gdzie mozna za darmo prowadzic obserwacje, ja prowadze na fertilityfreind.com - jeden minus strona jest po angielsku... a jak czegos jeszcze nie doczytasz o pomiarach to pytaj - wspolnymi silami moze jakos uda nam sie odpowiedziec!

Ataata jak tam Twoj brzusio? Pochwal sie jak juz urosl! No i mam nadzieje ze juz nie przyjaznisz sie z Panem kiblem....

Elza jak tam w pracy?

Elza o widze ze w miedzyczasie juz zdalas krotka relacje! Oj bidulko to rzeczywiscie masz niewesolo teraz! A to tak w kazda sobote i niedziele bedziesz pracowac?

reklama
Do góry