reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

iwonko testy w 90% pokazują kiedy bedzie owulacja a wystepuje [/ona 24 godziny po zrobieniu testu. Z temperaturą bym aż tak nie dociekała. Wim to po sobie bo tempka była powyżej 37 a fasolki nie było i tylko się nakrecałam :(

Puchatko kochanie spokojnie :tak::tak::tak:

Hej Ewciu w pożyciu małżeńskim kwitnąco i na luzie bez mierzenia tempki i bez testów. Jest o wiele lepiej i mniej nerwów :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ilonko za diabła nie da się z takimi ludźmi spokojnie a ja wolę żeby od strony formalnej wszystko było dopięte na ostatni guzik poza tym jestem dziś zestresowana od kiedy wstałam bo na 16.30 ide do ginka zobaczymy co powie wyniki PRL porażka więc trzeba coś robić jak chcę zostać mamusią:tak::tak:
Iwonko z testami owulacyjnymi radziłabym uważać strasznie człowieka nakręcają przynajmniej ja tak miałam można spróbować ale nie należy pokładać w nich całkowitej i bezwarunkowej wiary i nadzieji:tak::tak:

Ewciu Wagnies miłego dnia :-)

Hellolll ja zmykam,,musz eumyc glowe,,a czas leci,,a tu do babci trzeba jechac,,,,
Asia avatarek super.
Miłego dnia dla wsyztskich kobiałeczek.papaa:tak::-):-):-)

macie rację dziewczynki trzeba na luzie i bez zabezpieczenia :-):-):-):-):-)
uciekam prasować, miłego dnia :-):-):-):-):-)

reklama
Ewcia my i tak zawsze bez zabezpieczenia:-p a dlaczego w pazdzierniku,przeciez juz niedlugo maz zjezdza?:tak:
Iwonka bo mąz zjedzie prawie na @,także nici z tego,on zjeżdza 18-19 a ja mam 20-21 dostać @,,takż enici,,a potem zjeżdża 29 wrzesnia,,to akurat po @ bedzie i już płodne wyskocza mi....:tak::tak::-):-)

Do góry