reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Idarnowsko dzis rano bylo 37 c, ale Ty tez tak mialas i nic z tego nie bylo. Poczekam do piatku i zrobie tescik, ale znajac moje szczescie wyjdzie negatywny.

reklama
Witajcie :-):-):-).
Wstalam bo jestem glodna jak wilk :-D:-D:-D i ide sobie zrobić sniadanko :tak::tak::tak:.

Beatko a może u ciebie bedzie inaczej niż u mnie. Trzymam kciuki :-):-):-)

Sabinko współczuje calego dnia w pracy :-:)-:)-(.Mam nadzieję,że czas minie ci szybko i wrocisz szybciutko do domu :-):-)

Sabinko wiem i rozumiem,ze chcesz jak naszybciej wrocić do domu:-) . Dobrze,że rodzicą i siostrze z córeczką nic sie nie stało :tak::tak:

Hm....starania nie obraź się Sabinko ale nie chce na razie nic pisać bo nie chce zapeszać jak poprzednio.
Czas pokaże ale napewno was poinformuje jak będą dwie kreseczki :-):-) lub bedzie brak @

:-):-)Dzień dobry..
U mnie pochmurnawo,ale jakies słonko tez zaglada....
Ja w domu cąły dizoneczke spedzam,nie mam zamiaru sie nigdzie ruszać,chociaż to różnie bywa...;-):-)
Niesamowita miłęgo dnia w pracy kochana,buziaczki....
Ilonka pewnie ze nie zapeszaj,,jak ma być to będize,,tylko nam powiedz wtedy,bo bedziemy czeać...
Beata powodoznka...
Reszcie miłęgo dzioneczka kochane...jeszzce wpadne oczywiscie do was...

Witam:-):-):-)
Eh taka nieciekawa pogoda a jednak duszno jak diabli:-(
Wlasnie wrocilam od babci ze szpitala, teraz jakies sniadanko i trzeba sie zbierac bo dzisiaj dzien odwiedzin u tesciowej:-p.
Mam nadzieje ze niedziela sie wam dobrze zaczela,wiec zycze milego tego dnia:tak::-D

Beata jak możesz pisać, że nie masz szczęścia, przecież masz już jednego syncia. Masz bardzo dużo szczęścia i myślę, że i teraz Cię nie opuści. :)
A ja jestem zdziwiona, że tak wcześnie mi się udało wstać, bo wczoraj byłam na weselu siostry i bailiśmy się do rana. Chyba jeszcze pójdę sobie pospać, bo jak się obudziłam, to czyłam się wyspana, ale teraz znowu mnie coś senność łapie.
Pozatym strasznie bolą mnie nogi od tańca. Ledwo chodzę. Kondycja też nie ta, chyba trzeba będzie pomyśleć o jej poprawie. Szkoda tylko, że nie mam czasu chodzić na żadne zajęcia sportowe. Ale właśnie postanowiłam, że stanę na głowie i znajdę czas 2 razy w tygodniu.

czesc dziewczynki ! :-) Juz wiem ze zostalam wysledzona i nawet Wagines poprosila mnie w prywatnej korespondencji zebym sie odezwala.Nie pisze u was,nie dlatego ze was nie lubie,ale dlatego ze piszecie taaak duzo ze nie wyrabiam za wami.Czasem po cichaczu zagladam do was,ale niemoge sie polapac w waszych ploteczkach. :zawstydzona/y:
Wiem ze wiecie ze jestem w ciazy,nie chcialam sie chwalic,i raczej sie jeszcze nie chwale na forum ale pamietacie jaka mialam nieprzyjemna sytuacje w maju.Poprsotu nie chce zapeszac.Calemu swiatu oglosze dobra nowine gdy minie 12 tydzen.
Wiec psssyt nie zdradzcie mojej tajemnicy.
Wszelkiego rodzaju fluidki,zakonserwowane w sloikach i te swierze bede przesylac od polowy wrzesnia.Bedzie ich wtedy tak duzo ze wszystkim starczy :-)
Narazie zycze wam powodzena w starankach i mam nadzieje ze wasze malenstwa przyjda na swiat juz w 2008 roku.
Przesylam caluski
KIndzia

Witajcie moje kochane.
U mnie przeszla strasznie gwaltowna burza,nie mielismy swiatła i wody. Teraz kręci sie w kułko ale chociaż już tak nie grzmi jak wcześniej. Troche sie boje bo jestem sama w domu ,mężuś w pracy a mama u babci :-:)-:)-(.

Ewcia jak cos sie wyjasni od razu wam pisze :tak::tak:

Bastra witaj :-):-):-)

Antiope witaj :-):-):-)

Kindzia fajnie,że do nas zajrzalaś i prosze zagladac do nas częściej :-):-):-):tak::tak::tak:

Beata trzyamam kciuki ,żeby wszystko było OKI :happy:

reklama
witajcie od jutra zaczynamy starania.ale niestety w czwartek wyjezdzam,sama i chyba male szanse ze sie uda,poprosze o duzo pozytywnych fluidkow,papap

Do góry