reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Elza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZA FASOLKOWANIA JAK NAJSZYBSZEGO!!!
42116lf.gif

reklama
A ja jestem bardzo szczesliwa bo jutro z ranka przyjezdza do mni moja mamusia z Czech(ona tam mieszka):-):-):-):-):-):-):-):-)Dziecko spi,my jemy na kolacje chinszczyzne kupna i na sama noc bedzie od nas jechac jak.... :-D:-D:-D:-DDobrzr ze razem zjedlismy to nie bedziemy od siebie czuc tego smrodu a i przytulanki beda bo jutro to pewnie nie bo tak nie wypada przy mamie;-):zawstydzona/y::-)
Bastra powodzenia u gina:tak::-):-):-):-)Alez ty masz silna wole ja bym juz z 10 testow zrobila:-D:-D:-D
Pozostalym kolezanka zycze spokojnej i owocnej nocki:-):-):-):-)
misie_car.gif

Dobry wieczór:-):-)
Jejku dziewczyny...aż sie wzruszylam:-):-):-)Bardzo,bardzo dziekuje za zyczenia:-)
Asiu choć spóznione ale szczere zyczenia imieninowe:-)Tempka moze jeszcze nic nie oznaczac wiec kciuki zaciśniete:-)
Puchatku widze ze marzenia mamy podobne: dzialeczka, domek i to najważniejsze male stopki tupiace po domku. Doczekamy sie kochana, grunt to wierzyć i dzialać:-)
Bastra kciki zacisniete bede sprawdzac wieści od Ciebie:-)
IDarnowska czekam na zdiecia:-)
Cala reszte kobitek caluje i macham, macham:-):-):-)

A ja czekam na email od kolezanki - ma mi wyslac zdiecia swojej trzymiesiecznej coreczki - ponoć pulpecik z niej niezly:-)Jednym slowem jest co calowac:-)
A no i wybieramy sie w najblizszym czasie ogladnac 2 tygodniowa coreczke kumpla:-) U znajomych bociany zaszalaly w tym roku, wiec moze do mnie tez nie zadlugo zawitaja?

witam wszystkie dziewuszki ! :-)
elza i jak tam rozkrecasz imprezke dzis? :tak::-D interek mam nowiutki i dzialajacy...
bastra...trzymam kciuki...bo cos tak sie wydaje, ze.......daj znak zas:tak:
pozdrowienia dla wszystkich staraczek :-):-):-):-)

asiu spoznione, ale szczere imieninowe zyczonka :-)
iwonka ja tez sie rzadko z moja mama widuje..ok. 2 razy w roku...ciezko mi czasem, ze nie pogadamy sobie jak dawniej...bo to moja najlepszejsza przyjaciolka...wykorzystaj ten czas na was dwie:-):tak:

Bardzo bym chciala rozkrecac imprezke ale mam problem z netem ciagle mnie wyrzuca,albo mi sie zacina:wściekła/y:Musze wiec opuscic kompa i isc lulu. Zycze wam owocnych nocy:-)

Witajcie,

Ja tylko na chwilke. Wlasnie koncze sie pakowac i jade do Zakopca na skoki. Wroce w nocy z soboty na niedziele.
Trzymajcie sie cieplo

reklama
Hej Staraczki. Ja tylko na chwilke. Melduje, ze zyje i mowie dzien dobry:-):-):-):-):-)
Moja najwieksza wada jest niecierpliwosc..............
Jestem w trakkcie dni plodnych...ale nie wytrzymalam i zrobilam rano test. :sorry2: Negatywny niestety:-:)-:)-:)-:)-(
Idarnowska szybciutko wklej zdjecia ze slubu:-);-):-);-):-)
NieSamowita powinnam powiedziec "dzieki" ale nie chce zapeszac..wiec powiem, ze zycze Tobie tego samego za rok.:-):-):-):-)
Zycze milego dnia wszystkim oraz zafasolkowania;-);-);-);-);-);-)

Do góry