reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Sama nie wiem co mam napisać:eek: bo zrobiłam rano teścik i jest choć dosyc blada druga krecha:szok::szok::szok::szok: zrobie jutro kolejny bo narazie to mam mętlik w głowie że może test był wadliwy i takie tam i strasznie boje się ucieszyć póki co jestem w szoku a krecha to nie moje przywidzenie bo mężus tez widział więc dobry Boże spraw żeby ten test nie był jakims bublem to tyle ode mnie na początek dnia:tak::tak:
Bylo by super:-)mam nadzieje ze to fasolka:tak::-):-):-)i spotakamy sie na majowkach:-):-):-):-):-)

reklama
Idz idz,lepeij wiedziec wczesniej na czym sie stoi niz zycw nadzieji i sie rozczarowac po dluzszym czasie.Trzymam kciuki bardzo mocno

Witam:-):-):-)
Puchatku kciuki zaciśnięte aż do bólu i dawaj szybko znac co i jak:-) Tak bardzo wierzę,że Ci sie udalo!:-)
Reszcie machanko, buziaczki i udanego dnia:-)

Kobieto odwagi:-)Bedzie dobrze, ja juz w to wierze i innej opcji nie przyjmuje:-) I ciesze sie jak głupia:-) Bedziesz swietną mamą, taką cieplutką:-)

:-)Czesc diewczynki, tak na chwilke wpadlam Was odwiedzic.;-)

:cool2:Puchatko powodzenia, zeby sie okazalo ze jestes w ciazy-:happy: trzymam mocno kciuki.:laugh2:

Puchatko nie mogę się doczekać wyniku Twojego drugiego testu!!!!!!! :tak: :happy: :blink:

U mnie wykresik niestety prościutko spadł w dół... :-( na dodatek zjadłam juz prawie całe opakowanie KitKat :szok:
Wczoraj mieliśmy przeboje z naszym dostawcą neta i jak zniknę na jakiś czas to tylko dlatego, że ludzie, którzy tam pracują to d*** :angry: :evil:

reklama
Jesu wczodze czytam i mało mi oczy nie wypadły...

Puchateczko trzymam mocno kciuki ito tak mocno je zaciśkam, że jak sobie nie połamie tych palców to bedzie dobrze:-D
Poważnie mówie, mam nadzieje, że teścik nic a nic sie nie pomylił a Twój organizm poprostu sie wystraszył HSG i zafasolkował, tak jak było bodajrze u Ewy Krystyny i u mnie podobnie, organizm przestraszył sie wizjii szpitala i oddziału patologii ciąży i brzuch przestał mi twardnieć, stawiać sie i skurczy mam mniej;-)
Komu jak komu ale Tobie Ko0chana od poczatku kibicuje najmocniej, może sie reszta dziewczyn na mnmie obrazi, ale uważam że tobie sie tutaj taki bąbelek najbardziej należy:tak: Trzymam kciukaski mocno mocno mocno:tak:

Gosiu co do zęba to nic nie mówiłam bo było dobrze, wszystko przeszło aż do dzisiaj... Żnów mnie nawala, nawet mnie obudził... Ale już wiem na bank że to ta nieszczęsna ósemka bo wczoraj wieczorem coś mi do niej wlazło i zaczęłam ją szorować mocno szczoteczką aż krew poleciała (bo tak jak mówiłam niemam wogóle do niej dojścia) no i ją rozdrażniłam tym szorowaniem i dzis znów boli....

Do góry