reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
ataata a moze to nie szambo....tylko bokser/bokserka puscilo baka i ci przez skore wylazi....poglaszcz brzunio od cioci forumki...:-);-):tak:

pytanie stulecia...czy jak maluch pusci baka to bulgotaja wody plodowe?:laugh2:;-)
powazne pytanie, przeciez mi nie chodzi o byle kaszanke....;-);-)

Niesamowicie zescie duzo na klikaly:szok::szok::-D:-D:-D:-D
A tak szczerze to sie nalezala chwila prawdy kolezance,za duzo tej milosci i pisania wkolko o sobie,to nie watek dla zakochanych:-DMam nadzieje ze jednak ulozy sie dziewczynie:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny a ilez to mozna heblowac:confused:;-):-) wyjdzie z tego taki poslizg pozniej ze jak w maslo:-D

pseplasam ataatkowe malenstwo....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to ja tez powoli znikam ...obiadek czeka na zrobienie...
puchaciu...ty mamusiu jedna...:-)

Iwonka niestety chyba kolezanka dalej nic nie zrozumie przekazu:blink::blink::blink:
Cheblowac mozna i mozna........

Lenna
dzieci chyab nie puszczaja bakow, bo nie przyjmuja pokarmu, ni etrawia i ni ewydzilaja sie gazy, ale lepiej niech sie mamusie wypowiedza, bo ja tylko tak przypuszczam
Fakt nie tak powazny temat jak kaszanka
Tak kurde!!:wściekła/y: Zostawicie mnie sama:confused2::confused2:

ataata...ufff...to dobrze...kamien z serca...
tymczasem...do zobaczyska zas...zobaczyska??:confused: sie sklikamy:tak:
jak znajdzeicie wagnies...albo bastre...albo ewcie 81 to dajcie znak

reklama
Powiem wam szczerze ze nie wiem jak to jest z tymi bakami:confused:No pokarm otrzymuja po przez nasza pepowine,ale nie wydalaja bo pierwszy kal zaraz po urodzeniu sie nazywa smólka i jest czarny jak wegiel,tak diecko sie oczyuszcza z calego tego okresu chyba tam mysle.......ale za to jak dziecko ma czkawke to i matka doskonale to czuje!:-):-):-):-)

Do góry