reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam się wieczorowo:-)
widzę dziewczyny że w końcu balon pękł i każda napisała co ją dusiło jakiś już spory kawałek czasu. Ze mną jest podobnie, tolerancyjna ze mnie kobieta ale..... do czasu, też się nie odzywałam w tym temacie żeby przypadkiem ktoś mnie źle nie odebrał ale teraz mi ulżyło bo w końcu też mogę się przyznać do swej opinii. Uważam że koleżanka lubi być w centrum uwagi i zdarzało się Jej zachowywać nietaktownie, pamiętasz Ataata przypadek z Twoim kotkiem którego chciałaś adoptować. Koleżanka niedoczytała kilka postów wcześniej że kotek nie dożył adopcji i już po tym fakcie gratulowała że śliczny kiciuś i w ogóle. Dodam że ataata przeżyła tą stratę i w tym momencie zachowanie naszej koleżanki było nietaktowne. Nigdy nie czytała naszych postów, stąd takie wpadki, było ich więcej ale nie będę wypominać. Piszę o tym dlatego że wtedy strasznie mnie to zdrażniło ale ugryzłam się w język i słowa nie napisałam. Przerwałyście milczenie i dobrze, rozmawiamy na tym forum o ważnych, osobistych, intymnych sprawach, niektóre z nas na prawdę mają problemy w temacie ciąży, a koleżanka moim zdaniem pomyliła fora, bo od początku mi tu nie pasowała. Myślę że odpowiednie forum dla Niej to jakieś forum dla gimnazjalistek z cyklu jak spędziłam dzień itp. Żeby było jasne: Niesamowita jeśli to czytasz: dziewczyno podejdź do życia troszkę bardziej realistycznie, czasem trzeba zejść na ziemię i nie zmieniać co dzień swych życiowych planów. Życzę Ci jak najlepiej,aby Ci się w życiu ułożyło i ciesz się szczęściem, ale to forum, nie obraź się to chyba na tą chwilę nie jest najlepsze miejsce dla Ciebie. Jeśli Cię uraziłam to wybacz. Pozdrawiam:sorry2:

reklama
antiope okres wypowiedzenia w Twoim przypadku wynosiłby 2 tygodnie:tak:
no i narobiłaś mi ochoty na spaghetti:-)ale to może już jutro:tak:

Dokładnie mufko bardzo dobrze to wszystko ujęłaś i napisałaś... fakt z moim kociakiem był niemiły dla mnie, choć nie tak bardzo jak inna rzecz... bardziej zabolało mnie gdy okazało sie że zostane samotną mamą, że nieukłada sie moje życie z tatą dziecka, że sie rozchodzimy i będe samotna, napisałm wam o tym, wszystkie mnie pocieszałyście i usłyszałam wiele cieppłych słów od was wtedy, ale koleżanka jak zwykle nie przeczytała i walnęła tekst typu "co tam u Ciebie ciekawego i mniej ciekawego i cotam u Twojego Ukochanego"... To bolało ito dość bardzo...
Potem tu przestałam zaglądać tak często bo było mi ciężko czytać jej posty pisane wielkimi pogrubionymi literami jaka to jest szczęśliwa, zakochana z wzajemnością, jak bardzo kocha swojego misiaczka, a on ją itp, a mnie sie zycie wtedy waliło... Z jednej strony cieszyłam sie że jej sie układa tak dobrze, ale z drugiej mnie bolało to że ja tego niemam...
No ale było minęło;-)

Miłej nocki laseczki
papap

dokładnie Ataata, pamiętam i tą sytuację, nie chciałam tego wspominać bo wiem ze to ciężki dla Ciebie temat, eh co tu dużo pisać...
a z innej beczki to cieszę się ze jestem znów na naszym wątku, jakoś tak " w kupie raźniej" :-)

Czesc dziwwczyny, ja tylko na chwile tak sobie mysle. NieSamowita pisala posty wielkimi literami, moze miala problem ze wzrokiem?
Milego dnia wszystkim zycze

Czesc Dziewczyny. Sloneczko dzisiaj swieci, wiec moze nie bede zasypiala nad papierzyskami w pracy.
Widze, ze kolezanka ostro przegiela i polynela z pradem. Pewnie sie teraz zali ukochanemu jakie to my wredne jestesmy;-);-);-);-) Dziwne, ze nie skasowala ostatnigo wpisu. Szkoda mi jej troche, bo pewnie byloby mi przykro jakbym sie takich przykrych slow o sobie naczytala. Ale coz jak dorosnie to za kilka lat moze tu wrocic:baffled::baffled::baffled::baffled: Tylko, ze nas juz tu nie bedzie:tak::tak::tak::tak: Wszystkie bedziemy w watkach dla trzylatkow:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Widze Ataata, ze dobrze zrobilam piszac do Ciebie przedwczoraj:-p:-p:-p:-p
Jakos mi sie glupio zrobilo, ze Cie wczoraj o tatusia Twojego bejbika zapytalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale chyba pisalas o tym zanim jeszcze "odkrylam" BB, a ciezko byloby mi watek od poczatku przeczytac:sorry2:

Dzień Dobry Wszystkim :-)

Chciałam tylko zdac relację z wczorajszej wizyty lekarskiej. Dostałam skierowanie na badania, będą sprawdzać czy ja w ogóle mam owu i czy jajko się odrywa w całości...
Trcochę to słabo rozumiem ale mam nadzieję, że pomoże:tak:
A hormonki podobno baaardzo w normie więc jeden kłopot z głowy.

reklama
Witam,piekneslonko za oknem w Wawie.
Antiope nie mialam zawrotow w poprzedniej ciazy,ale kazda ciaza podobno inna:tak:wiec mam nadzieje ze to tylko chwilowe bo z Vanesska bylam w cudownej ciazy:-)
Reniczek,napewno wszystko bedzie ok :-)To chyba dobra wiadomosc ze hormony w porzadku:-)
Pozdrawiam!!!

Do góry