reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a u ,mnie dzis nie ma tej reklamyTen totolotek doprowadza mnie do szewskiej pasji!!![]()

Ataata
Grudniowa Mama '07
Cześc
Wstałam właśnie;-)
Fifi weź przestań, już Ci mówiłam że można mnie pytac o wszystko. Juz nie jestem załamana tak jak wtedy więc naprawde niema problemu... a pozatym jade dziś do niego
nakopie mu do dupy* ot tak bo mi sie nudzi;-)
Iwonka nic sie nie martw zawrotami głowy, Kinuisia wczoraj Ci chyba pisała że ja to miałam. To była moja pierwsza oznaka ciąży, już pare dni po owulce miałam cholerne zawroty głowy tyle że u mnie jakoś dziewnie bo podczas gotowania obiadu były a potem już przez pół dnia...;-)
Beatka Reniczek witojcie
;-)
mufka i jak tam po rannym heblowanku...
;-)
A ja niemam Totolotka

Wstałam właśnie;-)
Fifi weź przestań, już Ci mówiłam że można mnie pytac o wszystko. Juz nie jestem załamana tak jak wtedy więc naprawde niema problemu... a pozatym jade dziś do niego

Iwonka nic sie nie martw zawrotami głowy, Kinuisia wczoraj Ci chyba pisała że ja to miałam. To była moja pierwsza oznaka ciąży, już pare dni po owulce miałam cholerne zawroty głowy tyle że u mnie jakoś dziewnie bo podczas gotowania obiadu były a potem już przez pół dnia...;-)
Beatka Reniczek witojcie

mufka i jak tam po rannym heblowanku...

A ja niemam Totolotka

Ataata skop mu tylek tez ode mnie;-);-)
Ja mam tego totka. I non stop mi sie otwiera!!!!!!!!
Wlasnie Mufka jak po heblowaniu?? Ja wczoraj mialam, ale nie wyszlo

Ej dziewczyny gdzie Wy sie podziewcie dzisiaj??
Gdzie Puchatka, Lenna, Beata, Gosia,Mufka i cala reszta??
Ja mam tego totka. I non stop mi sie otwiera!!!!!!!!
Wlasnie Mufka jak po heblowaniu?? Ja wczoraj mialam, ale nie wyszlo

Ej dziewczyny gdzie Wy sie podziewcie dzisiaj??
Gdzie Puchatka, Lenna, Beata, Gosia,Mufka i cala reszta??
Hausfrau
Fanka BB :)
Witam Kobietki!
Dziewczyny jesteście nie do zdarcia J (nie piszę niesamowite ;-) )
Jedno popołudnie a tu rano patrzę tyyyyle postów naszkrobałyście
No i wreszcie mnie oświeciłyście bo ja też mam krzywy nos (wypukłokrzywy dla klasyfikacji lenny!! No a na obiad wczoraj były racuchy J I u mnie na razie żadne reklamy nie wyskakują!
Gosiu_pl ale wredna ta @. Jej to tak trza wiecie.... z półobrotu ;-)
Antiope dokładnie, okres wypowiedzenia to 2 tygodnie w twoim przypadku
Reniczek z tymi hormonami to juz duzy plus, że są w normie!
Mój Małż zdecydowanie odmówił wczoraj heblowania
bo stwierdził, że na weekendzik chce miec lepszą formę i wtedy mi pokaże CO TO ZNACZY HEBLOWANIE

Dziewczyny jesteście nie do zdarcia J (nie piszę niesamowite ;-) )
Jedno popołudnie a tu rano patrzę tyyyyle postów naszkrobałyście

No i wreszcie mnie oświeciłyście bo ja też mam krzywy nos (wypukłokrzywy dla klasyfikacji lenny!! No a na obiad wczoraj były racuchy J I u mnie na razie żadne reklamy nie wyskakują!
Gosiu_pl ale wredna ta @. Jej to tak trza wiecie.... z półobrotu ;-)
Antiope dokładnie, okres wypowiedzenia to 2 tygodnie w twoim przypadku
Reniczek z tymi hormonami to juz duzy plus, że są w normie!
Mój Małż zdecydowanie odmówił wczoraj heblowania

Hausfrau
to masz jeszcze na to siły po heblowanku??heblowanko i owszem było aż wióry leciały;-)
pozdrawiam i spadam szybciutko bo musze moich gości z południa oprowadzić po Gdyni. Po południu wpadnę zerknąć co tam u Wasmiłego dnia życzę
reklama
lenna
melduje sie...:-)
dziewczynki...widze, ze w humarkach heblujacych...hehe...to dobrze...
hausfrau...weekend zaczyna sie juz dzis wieczorem ;-)
ataato...nie bylo mnie jeszcze na forum na etapie kotka...bardzo mi przykro...:-(ale bedzeisz niedlugo miala sie kim opiekowac...:-)
fifi...wyobezam sobie ze slowa wszystkich ja urazily...zabolaly...z tym ze zostala upomniana juz pare razy...to nie byl temat, ktory zaczal sie wczoraj...juz przeciez puchatka zwracala uwage...ze te wielgachne napisy sa katorga dla jej kompa...i wszystkich tych ktore nie maja stalego lacza...trzeba bylo krzyknac, zeby wreszcze uslyszala...
niesamowita...jesli mozesz przeczytac...wiem ze jestes na pewno na nas zla..ale ja i dziewczyny rowniez zyczymi ci wszystkiego dobrego w zyciu, bo ci sie nalezy byc szczesliwa...wierze ze bedzeisz miec bobaska, niech tylko dojrzy wasza milosc...bo milosc to nie tylko przytulanie...to takze klotnie, z ktorymi trzeba dac sobie rade...i kompromisy, ktore nei zawsze sa nam na reke...moze zaloz sobie bloga, bedzeisz wtedy bardzeij niezalezna...albo zapisz sie znow gdzeis na forum i przyjmnij to co sie stalo jako lekcje....na nowym forum zaczniesz jako tabula rasa...zwroc uwage na innych a inni zwroca uwage na ciebie...zycze ci powodzenia...:-)
dziewczynki...widze, ze w humarkach heblujacych...hehe...to dobrze...
hausfrau...weekend zaczyna sie juz dzis wieczorem ;-)
ataato...nie bylo mnie jeszcze na forum na etapie kotka...bardzo mi przykro...:-(ale bedzeisz niedlugo miala sie kim opiekowac...:-)
fifi...wyobezam sobie ze slowa wszystkich ja urazily...zabolaly...z tym ze zostala upomniana juz pare razy...to nie byl temat, ktory zaczal sie wczoraj...juz przeciez puchatka zwracala uwage...ze te wielgachne napisy sa katorga dla jej kompa...i wszystkich tych ktore nie maja stalego lacza...trzeba bylo krzyknac, zeby wreszcze uslyszala...
niesamowita...jesli mozesz przeczytac...wiem ze jestes na pewno na nas zla..ale ja i dziewczyny rowniez zyczymi ci wszystkiego dobrego w zyciu, bo ci sie nalezy byc szczesliwa...wierze ze bedzeisz miec bobaska, niech tylko dojrzy wasza milosc...bo milosc to nie tylko przytulanie...to takze klotnie, z ktorymi trzeba dac sobie rade...i kompromisy, ktore nei zawsze sa nam na reke...moze zaloz sobie bloga, bedzeisz wtedy bardzeij niezalezna...albo zapisz sie znow gdzeis na forum i przyjmnij to co sie stalo jako lekcje....na nowym forum zaczniesz jako tabula rasa...zwroc uwage na innych a inni zwroca uwage na ciebie...zycze ci powodzenia...:-)