reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam sie i ja w poniedziałek :tak::tak:.
Nie pisałam w weekend bo bylam w szkole ale teraz już z wami jestem :-):-):-).
U mnie zaczął sie czas heblowanka
f055.gif
i od dzisiaj zaczynam męczyc meżusia :-D:-D:-D.

fifi szkoda,że przyszla @ ale za kilka dni zaczniecie nowe staranka :tak::tak:.

Lenna,Bastra,Beatka,Monika,Antiope,Moreme,Ewcia,Ataata, Ena,Mamusiasynusia,Mufka,Wagnies,Hausfrau,Gosia,camy i wszystkie inne dziewczynki
witajcie i życze milego dnia :-):-):-)

:elvis:Mamusiasynusia tylko spokojnie bez nerwow, za pare dni zrob jeszcze raz test i juz wszystko bedziesz wiedziec- jednak trzymam kciuki, mam nadzieje ze wynik byl wiarygodny i juz za pare dni oficjalnie potwierdzisz ciaze.:-)

Staram się nie myślec o tym. Czuje wszystkie objawy nadchodzącego @ - tak więc ... pewnie nici z tego.
Dodatkowo złość mnie bierze, bo wczoraj dowiedziałam się, że bratowa jest w ciąży. Kurcze wszyscy dookoła bedą mieli dzidziusia - tylko nie ja. Poleciała łezka, ale nie poddaje się. A tak wogóle to trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

hej laski...z "rana"...hehe...pozdrawiam wszystkie
zab po kanalowym dalej rwie skupic sie nei moge...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sick::sick:

Wspólczuje Ci. Wiem coś o tym, bo w tamtym tygodniu maiłam czyszczone kanały i 17 ide na retgen. Mam nadzieje, że to będzie już moja ostatnia wizyta z tym zębem. Nie chce cie straszyć, ale mnie po zatuciu bolał dobre dwa tygodnie.

Hej dziewczynki.
Przykro mi fifi, że @ przyszła. Ja naprawdę myślałam, że Ci się udało, pomimo, że upierałaś się, że nie tym razem. :-( Ale teraz przynajmniej bliżej do kolejnych staranek. :-)
Ja też pewnie lada dzień dostanę @. Nie miałabym co do tego żadnych wątpliwości gdyby nie to, że się przez P nakręciłam, bo on nic tylko się cały czas przy swoim upiera. Zabroniłam mu mówić, że jestem w ciąży, bo nie chcę się rozczarować, kiedy już przyjdzie @.

Hej dziewczynki.

Ja też pewnie lada dzień dostanę @. Nie miałabym co do tego żadnych wątpliwości gdyby nie to, że się przez P nakręciłam, bo on nic tylko się cały czas przy swoim upiera. Zabroniłam mu mówić, że jestem w ciąży, bo nie chcę się rozczarować, kiedy już przyjdzie @.

Skąd ja to znam. Mój to co miesiąc gada o tym, że może się udało i sam mnie nakręca.

Dziewczynki wiem, że nam się uda. Może nasze fasolinki za dobrze mają tam na górze i poprostu za bardzo się zabawiły i zapomniały o czekających rodzicach. Musimy zacząć głośno krzyczeć, aby nas usłyszały.
Kiedyś oglądałam bardzo fajną sztukę, ale nie moge sobie przypomnieć jaki miała tytuł i tam właśnie Bóg przypominał małym duszyczom, że rodzice czekają na nie na ziemi. One sfruwały na skrzydelkach i... rodził się sliczny mały dzidziuś. Jeśli co po drodze nie wyszło to aniołek wracał do kumpli w niebie i bawił się dalej. Tak bardzo mi to zapadło w pamięci, że tak sobie myśle, że może rzeczywiście tak jest i, że te nasze aniołeczki poprostu zabawiły się zabardzo i zapomniłay o nas na chwilke.

Witam sie wieczorkiem:-)

:-)Ataata, Puchatka, Iwonka pozdrawiam nasze sliczne mamusie.;-)
:elvis:Fifi bardzo mi przykro i przytulam mocno...... ale staranka zaczniesz od nowa, a to takie przyjemne....hahaha......
:-)Lenna witaj
:tak:Mamusiasynusia bedzie dobrze, wkoncu dzidzia przyleci z nieba do Ciebie, tylko bez nerwow- trzymamy kciuki.
:tak:Ilonko no no, wiec teraz sie u Ciebie dzieje......... tez trzymam kciuki.........za dzidzie.

Wszystkim zycze udanego wieczorku.

My jutro juz na 10;40 jedziemy do szpitala na badania, mam nadzieje ze juz jutro dadza nam opis badania.

Beata2710 dadzą napewno, powodzenia.

Ale dziś się zchorowalam. starsznie zachciało mi się popcornu i zjedlismy go wszyscy razem. Rany jak latam teraz do toalety wymiotować. Pewnie coś mi się przykleiło. Mój małż czuje sie dobrze i mały też. A może jedank???

Mamusiasynusia no faktycznie może jednak...:tak:
A te nasze Aniołki to będą w takim razie strasznie towarzyskie rozrabiaki :-)

reklama
Antiope teraz siedze z okropną zgagą po tym całym dniu.
Oj rozrabiaki. A pomyśl jak w domku będą bałaganić, na podwórku to chyba nie da rady ich utrzymać przy sobie, bo przecież przyzwyczajone są do luzu. Chyba sobie pogadam z Panem Bogiem, aby mi tak nie rozpieszczał fasolki, bo co ja potem poczne z takim luzakiem :)

Do góry