lenna
Fanka BB :)
czesc...powiedz beatka....lenna to ladne imie?...a fifi? a ataatka?.a amelia?...bo beatka ladne imie...(tutaj tez sie podlizuje)Czesc laseczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc...powiedz beatka....lenna to ladne imie?...a fifi? a ataatka?.a amelia?...bo beatka ladne imie...(tutaj tez sie podlizuje)Czesc laseczki
Ale Lana to chyba skrot od Milena.A ja (i teraz bez podlizywania) chiała bym strasznie dać dziewczynce na imię Lena... zawsze mi sie podobało, ale kurcza chyba by mi w rodzinie i wogóle "nie przeszło" tpoo imię, bo że za bardzo oryginalneDruga sprawa, nie pasuje ani do mojego nazwiska ani do nazwiska tatusia
![]()