reklama
F
Fallen in love
Gość
dobijający ten dzień dzisiejszy i ta pogoda to już w ogóle 

A gdzie Ty nam tak nagle zniknelas kochana??/dobijający ten dzień dzisiejszy i ta pogoda to już w ogóle![]()
E
Ewcia81
Gość
nom kiepska...a widziałyście na nastepne dni,,u mnie beee koło 2-4stopni i deszcz ze śniegiem,,no szok,,,,dobijający ten dzień dzisiejszy i ta pogoda to już w ogóle![]()

dobra zawołajmy ją ,,tylko głośno BEATAA gdzie się dzisiaj podziała nasza Beatka? Na pewno chętnie przyłączyłaby się do dyskujsji meblowej bo ma taki sam niesamowity talent w tej dziedzinie jak wy( ja to się nieznam niestety
:-))
E
Ewcia81
Gość
no to głośniejOk, to wołamy Beatka, gdzie jesteś? ;-)
Kto się jeszcze dołączy do nawoływania?
BEATKOOOO!!!!!!!!!!

gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczynki
ale napisalyscie stron
witam was w piekny poranek , juz po kawusi :-)
Sylcia- duzo zdrowka dla tescia zycze, zeby szybciutko doszedl do siebie i wyzdrowial:-)
Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
Fifi- no tak wolny piatek :-)ale zawsze zalatany:-(ale przynajmniej przy komp. moge posiedziec dluzej tak jak teraz, a tobie zycze zebys szybciutko sie wykurowala po slubie:-)-odpoczywaj i wygrzej sie jutro w lozeczku
Iwonka-poglaszcz ode mnie brzunio:-)
Puchatka- tez glaski dla Puchaciatka od cioci z BB
a co do mebli- to mi sie odmienilo- w POlsce lubilam nowoczesne, a teraz lubie meble w starym stylu , dom wydaje mi sie cieplejszy, lepiej sie czuje wlasnie w takich cieplych kolorach, braz , bez , kiedys w polsce jak potapetowalam pokoj na niebiesko to myslalam ze zamarzne
no ale musialo zostac
ok pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo jedzonko dla krolika musze leciec kupic:-)
trzymajcie sie i do pozniej
ale napisalyscie stron

Sylcia- duzo zdrowka dla tescia zycze, zeby szybciutko doszedl do siebie i wyzdrowial:-)
Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
Fifi- no tak wolny piatek :-)ale zawsze zalatany:-(ale przynajmniej przy komp. moge posiedziec dluzej tak jak teraz, a tobie zycze zebys szybciutko sie wykurowala po slubie:-)-odpoczywaj i wygrzej sie jutro w lozeczku
Iwonka-poglaszcz ode mnie brzunio:-)
Puchatka- tez glaski dla Puchaciatka od cioci z BB
a co do mebli- to mi sie odmienilo- w POlsce lubilam nowoczesne, a teraz lubie meble w starym stylu , dom wydaje mi sie cieplejszy, lepiej sie czuje wlasnie w takich cieplych kolorach, braz , bez , kiedys w polsce jak potapetowalam pokoj na niebiesko to myslalam ze zamarzne

ok pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo jedzonko dla krolika musze leciec kupic:-)
F
Fallen in love
Gość
nom kiepska...a widziałyście na nastepne dni,,u mnie beee koło 2-4stopni i deszcz ze śniegiem,,no szok,,,,
dobra zawołajmy ją ,,tylko głośno BEATA
to nieźle z tą pogodą

BEATKOOOOOOOOOO
reklama
E
Ewcia81
Gość
poranek??? to ktora u ciebie gosiu godiznka jest??hej dziewczynki
ale napisalyscie stron