reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A gdzie się dzisiaj podziała nasza Beatka? Na pewno chętnie przyłączyłaby się do dyskujsji meblowej bo ma taki sam niesamowity talent w tej dziedzinie jak wy :-p ( ja to się nieznam niestety :no::-))

dobijający ten dzień dzisiejszy i ta pogoda to już w ogóle :baffled::confused:
nom kiepska...a widziałyście na nastepne dni,,u mnie beee koło 2-4stopni i deszcz ze śniegiem,,no szok,,,,:no:

A gdzie się dzisiaj podziała nasza Beatka? Na pewno chętnie przyłączyłaby się do dyskujsji meblowej bo ma taki sam niesamowity talent w tej dziedzinie jak wy :-p ( ja to się nieznam niestety :no::-))
dobra zawołajmy ją ,,tylko głośno BEATA

hej dziewczynki

ale napisalyscie stron:szok:
witam was w piekny poranek , juz po kawusi :-)

Sylcia- duzo zdrowka dla tescia zycze, zeby szybciutko doszedl do siebie i wyzdrowial:-)
Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
Fifi- no tak wolny piatek :-)ale zawsze zalatany:-(ale przynajmniej przy komp. moge posiedziec dluzej tak jak teraz, a tobie zycze zebys szybciutko sie wykurowala po slubie:-)-odpoczywaj i wygrzej sie jutro w lozeczku
Iwonka-poglaszcz ode mnie brzunio:-)
Puchatka- tez glaski dla Puchaciatka od cioci z BB

a co do mebli- to mi sie odmienilo- w POlsce lubilam nowoczesne, a teraz lubie meble w starym stylu , dom wydaje mi sie cieplejszy, lepiej sie czuje wlasnie w takich cieplych kolorach, braz , bez , kiedys w polsce jak potapetowalam pokoj na niebiesko to myslalam ze zamarzne:-pno ale musialo zostac:-D

ok pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo jedzonko dla krolika musze leciec kupic:-)
trzymajcie sie i do pozniej

reklama
Do góry