Ataata
Grudniowa Mama '07
fifi do spania, bo już sie pożegnałaś
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz pewnie po naszych postach znow znikniesz i za jakis czas pojawiasz sie pod innym nickiem i bedziesz z nas wariatki robic podajac falyszwe dane i wklejajac wciaz te same zdjeciaTak wróciłam ...
Jasne Wagnies, ze Cie pamietamy:-)Idarnowska WIELKIE GRATULACJE!!!
Puchatka ale ladna fotka malenstwa!!!
A wogole to witajcie... nie wiem czy mnie jeszcze pamietacieJestem ostatnio straszenie zakrecona i nie mam na nic czasu... moze jak skoncze kurs to bedzie mi troche lzej...
pozdrowionka dla wszystkich! a teraz mykam do pracy
Teraz pewnie po naszych postach znow znikniesz i za jakis czas pojawiasz sie pod innym nickiem i bedziesz z nas wariatki robic podajac falyszwe dane i wklejajac wciaz te same zdjecia
.
Jasne Wagnies, ze Cie pamietamy:-)
Jak Cie nie interesuje to po co tu zagladasz?Nie mam zamiaru nie interesuje mnie co o mnie mówicie wasz sprawa....
Ojejku przegapilam fotke Puchatkersa
Wiesz Ewcia. Chcialysmy delikatnie i spokojnie. Ale nie dalo sie. I to juz po raz ktorycs. Ciagle to samo.hejaa..
Ale tu wrzawo macie,,uuu
Ja tam nie wnikam,,,w konflikty...