reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Idarnowska WIELKIE GRATULACJE!!!

Puchatka ale ladna fotka malenstwa!!!

A wogole to witajcie... nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :zawstydzona/y: Jestem ostatnio straszenie zakrecona i nie mam na nic czasu... moze jak skoncze kurs to bedzie mi troche lzej...

pozdrowionka dla wszystkich! a teraz mykam do pracy

Tak wróciłam ...
Teraz pewnie po naszych postach znow znikniesz i za jakis czas pojawiasz sie pod innym nickiem i bedziesz z nas wariatki robic podajac falyszwe dane i wklejajac wciaz te same zdjecia
.
Idarnowska WIELKIE GRATULACJE!!!

Puchatka ale ladna fotka malenstwa!!!

A wogole to witajcie... nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :zawstydzona/y: Jestem ostatnio straszenie zakrecona i nie mam na nic czasu... moze jak skoncze kurs to bedzie mi troche lzej...

pozdrowionka dla wszystkich! a teraz mykam do pracy
Jasne Wagnies, ze Cie pamietamy:-)

Ilonko ja doskonale rozumiem Twoje niedowierzanie bo mnie jeszcze dzisiaj trudno uwierzyć we własne szczęście nawet jak widzę na USG mojego maluszka to jak uwierzyć że takie cuda dzieją się w moim ciele:-):-) to zdjęcie z 12t3d według USG
Ojejku przegapilam fotke Puchatkersa:sorry2:
Jaki maluszek:tak::tak::tak:. Az trudno uwierzyc, ze kazda z nas kiedys taka byla.:-):-):-)

hejaa..
Ale tu wrzawo macie,,uuu
Ja tam nie wnikam,,,w konflikty...

Ja byłam dizsiaj w teatrze z klasa,no i nie miałam zajęc,,nachodziłam sie sporo,,bo na pieszo mykaliśmy,,ale juz w domku i taka prace lubie,,3h i do domku,,
Teraz kawe spije,,odkurze,pranie robie,,potem jade po prezent dla kumpeli,,aaa musze jej życzneia smsem skrobnąc...:-)

hejaa..
Ale tu wrzawo macie,,uuu
Ja tam nie wnikam,,,w konflikty...
Wiesz Ewcia. Chcialysmy delikatnie i spokojnie. Ale nie dalo sie. I to juz po raz ktorycs. Ciagle to samo.:cool: Sugerowalysmy lekko zmiane zachowania ale nic nie dostarlo. Tu trzeba wytlumaczyc jak krowei na rowie, bo inaczej nie da rady.:confused2: My tu jestesmy po to, zeby sie wspierac, dyskutowac i cieszyc sie wspolnie i pocieszac jak cos jest nie tak. A Ona ciagle o sobie i swoim kochaniu:eek:. Wiecznie jakies pierdoly i na nikogo uwazgi nie zwraca. I to nie jest moj prywatny konflikt tylko wszytskie jestemy ciete na nia.

reklama
Do góry