reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hejka..
Matus spi,ja siedze,korki mialam,,teraz nudze ise,,a pwoinnam prace klasowa zrobic,,ale o tam lenia mam,,a jak-standardowo...hehe----

A co wy sie zgrałyście z tym ale tu pusto,cisza itp,hehehe:-D:-D
pracujemy,heblujemy,staramy sie itp itd

buziaki...

reklama
Witajcie Kobierki!!!!!!!!!!
ja juz jestem- przed swietami mam tyle roboty , ale przede wszytskim "staralam sie" mocno.....
Zobaczymy co bedzie....w kazdym razie po heblowanku obracalam sie w kazda strona, jak kurczak na roznie, zeby "zolnierzyki" popolynely we wlasciwe miejsce....Oj jak ja bym chciala, ale koniec nakrecania sie... postaram sie teraz myslec o czyms innym ( choc watpie zeby mi sie to udalo)
Faktycznie na forum pustki ostatnio....Pozdrawiam wszytskie i kazda z osobna...

perenoel11dm0.gif

kochane staraczki
musze was teraz pozegnac na tym watku,udalo sie zafasolkowac osobie,ktora wg slow gina "musialby byc cud zeby zaszla w ciaze" takich cudow na swieta wam wszystkim zycze!!widzialam na usg bijace serduszko,wiec juz jestem spokojniejsza teraz walcze z wymiotami,termin lipiec sierpien,takze gdzies tam na watkach bede i chcialabym pare z was wziac tam ze soba:) starajcie sie i wierzcie w cuda!!pozdrawiam i dziekuje za wsparcie:*

kochane staraczki
musze was teraz pozegnac na tym watku,udalo sie zafasolkowac osobie,ktora wg slow gina "musialby byc cud zeby zaszla w ciaze" takich cudow na swieta wam wszystkim zycze!!widzialam na usg bijace serduszko,wiec juz jestem spokojniejsza teraz walcze z wymiotami,termin lipiec sierpien,takze gdzies tam na watkach bede i chcialabym pare z was wziac tam ze soba:) starajcie sie i wierzcie w cuda!!pozdrawiam i dziekuje za wsparcie:*

Gratuluje z całego serducha. Spokojnej ciąży, życzę

kochane staraczki

Gratulacje i życzę CI spokojnej ciąży. No widać, że cuda się zdarzają!!!
To już drugi na tym wątku! Oby teraz więcej fasolek się posypało.
Jeszcze raz Gratuluje i obyś doczekała spokojnie do końca ciąży!!!
Podobno pierwsze miesiące są trochę męczące, ale później będzie ok.
Wiem to z autopsji..

Ściskam mocno!

reklama
kochane staraczki

Ojej----ale fajnie....Nie znam Cie Rudka, ale ogromnie sie ciesze, ze bedziesz mamusia....Utwierdzasz nas wszystkie w przekoananiu, ze i nam sie uda....
A teraz odpoczywaj jak najwiecej i trzymam kciuki zeby wszystko bylo super....:-):-):-)

Do góry