reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
halo,halo :-)
chciałam się i tutaj z WAMI przywitać, bo już prawie jestem starającą się mamusią, a napewno przygotowuję się do tego :tak: ale jak widze i czytam, to jesteście na zamkniętym, czyli jakieś sekreciki ???? :shocked2:

miłego wieczorku:happy2:

Jarzębinko jakie tam sekreciki!!! Gadamy o takich tam pierdołkach......hahaha.......tylko babeczki jakieś takie ospałe, chyba dziś wszystkie śpią, bo nigdzie ich niema......hahaha.....

czesc kochane, cos spac dzis nie moge, a wlasciwei nie chce, bo czekam na M az wroci z pracy- dzis dzien starankowy wiec mu nie odpuszcze....hihi, z reszta on wie co go czeka jak tylko sie zjawi w domku, juz mu mowilam przez telefon....
ciagle meczy mnie katar i kaszel, kicham bez przerwy, mam nadzieje ze mi szybko przejdzie.
A co u Was kobitki, bo tak jakos malo Was ostatnio..... pochowalyscie sie na watkach zamknietych, a ja tu uciekam z ciekawosci co u WAS....:tak:

Madigirl, Majeczka, Wanila, Ewcia, Artemida, Nawifie, Moreme - kochane, pokazcie sie czasem na forum...please
Mufka, Idarnowska, MamusiaSynusia, Puchatka- dajcie znac, jak fasolki rosna....

Chyba ze sie staracie wlasnie to wtedy rozumiem....:-):-):-)

Beatko- jak tam zdrowko, przeszla juz ta wysypka?
Dorotka, Bastra, Aga, Eliczek, Artemida- nasze fasolkowe kobitki- jak samopoczucie?
Antiope- jak humorek

Ciekawa jestem ktora bedzie nastepna zafasolkowana, ale ja chyba obstawiam Ewcie albo Wanile....;-)......cos ostatnio duzo sie w ogole posypalo fasolek- to dobrze bo w koncu 2008 rok to nasz rok!!!i wszystkie po kolei bedziemy ciezarowkami!!!!

reklama
Do góry