reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
halo,halo :-)
chciałam się i tutaj z WAMI przywitać, bo już prawie jestem starającą się mamusią, a napewno przygotowuję się do tego
ale jak widze i czytam, to jesteście na zamkniętym, czyli jakieś sekreciki ???? 
miłego wieczorku
chciałam się i tutaj z WAMI przywitać, bo już prawie jestem starającą się mamusią, a napewno przygotowuję się do tego

miłego wieczorku

eliczek24
Fanka BB :)
Dobranoc Kobietki!
Chyba już wszystkie poznikałyście....
Chyba już wszystkie poznikałyście....
altoids
Fanka BB :)
czesc kochane, cos spac dzis nie moge, a wlasciwei nie chce, bo czekam na M az wroci z pracy- dzis dzien starankowy wiec mu nie odpuszcze....hihi, z reszta on wie co go czeka jak tylko sie zjawi w domku, juz mu mowilam przez telefon....
ciagle meczy mnie katar i kaszel, kicham bez przerwy, mam nadzieje ze mi szybko przejdzie.
A co u Was kobitki, bo tak jakos malo Was ostatnio..... pochowalyscie sie na watkach zamknietych, a ja tu uciekam z ciekawosci co u WAS....
Madigirl, Majeczka, Wanila, Ewcia, Artemida, Nawifie, Moreme - kochane, pokazcie sie czasem na forum...please
Mufka, Idarnowska, MamusiaSynusia, Puchatka- dajcie znac, jak fasolki rosna....
Chyba ze sie staracie wlasnie to wtedy rozumiem....:-):-):-)
Beatko- jak tam zdrowko, przeszla juz ta wysypka?
Dorotka, Bastra, Aga, Eliczek, Artemida- nasze fasolkowe kobitki- jak samopoczucie?
Antiope- jak humorek
Ciekawa jestem ktora bedzie nastepna zafasolkowana, ale ja chyba obstawiam Ewcie albo Wanile....;-)......cos ostatnio duzo sie w ogole posypalo fasolek- to dobrze bo w koncu 2008 rok to nasz rok!!!i wszystkie po kolei bedziemy ciezarowkami!!!!
ciagle meczy mnie katar i kaszel, kicham bez przerwy, mam nadzieje ze mi szybko przejdzie.
A co u Was kobitki, bo tak jakos malo Was ostatnio..... pochowalyscie sie na watkach zamknietych, a ja tu uciekam z ciekawosci co u WAS....

Madigirl, Majeczka, Wanila, Ewcia, Artemida, Nawifie, Moreme - kochane, pokazcie sie czasem na forum...please
Mufka, Idarnowska, MamusiaSynusia, Puchatka- dajcie znac, jak fasolki rosna....
Chyba ze sie staracie wlasnie to wtedy rozumiem....:-):-):-)
Beatko- jak tam zdrowko, przeszla juz ta wysypka?
Dorotka, Bastra, Aga, Eliczek, Artemida- nasze fasolkowe kobitki- jak samopoczucie?
Antiope- jak humorek
Ciekawa jestem ktora bedzie nastepna zafasolkowana, ale ja chyba obstawiam Ewcie albo Wanile....;-)......cos ostatnio duzo sie w ogole posypalo fasolek- to dobrze bo w koncu 2008 rok to nasz rok!!!i wszystkie po kolei bedziemy ciezarowkami!!!!
reklama