reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Newfie miałam napięte piersi, minimalnie czasami zaswędziały sutki, a dzień przed testowaniem i po testowaniu straszny ból podbrzusza 
Klaudia niestety my nic nie poradzimy. Miałaś badany poziom hormonów? Może potrzebujesz wspomagania np. jak ja Clostibegyt. Może masz problem z jakością śluzu? Polecam wiesiołek 2 razy po dwie kapsułki dziennie.A może za bardzo chcesz? To jest najczęstsza przyczyna niestety. Psychika siada i blokuje.
Beatka już wolne masz ;-)?

Klaudia niestety my nic nie poradzimy. Miałaś badany poziom hormonów? Może potrzebujesz wspomagania np. jak ja Clostibegyt. Może masz problem z jakością śluzu? Polecam wiesiołek 2 razy po dwie kapsułki dziennie.A może za bardzo chcesz? To jest najczęstsza przyczyna niestety. Psychika siada i blokuje.
Beatka już wolne masz ;-)?
E
Ewcia81
Gość
Klaudia nie ząłamuj sie,zawsze tak jest ze jak czlowiek chce to nicic,a jak wexmie na luzik to wteyd hop siup i maleństwo jest..Witajcie, staram się z mężem o dziecko od roku i nic, co proponujecie, nie mogę wytrzymać, nawet kupiłam wszystko w freyja.pl, rzeczy czekają, ale co z tego, jak niejestem w ciąży
![]()
ja staram sie prawie rok i nie załamuje,trzeba zyc dalej i głowa do goryyy
Beatka odpoczywaj, odpoczywaj, bo Ty dzisiaj niezły maraton miałaś. Na judo rozumiem tylko sie przyglądałaś?
;-)
![]()

reklama
E
Ewcia81
Gość
no widzisz,,ja tam nigdy nie podlamuje sie,,dalej staram,przeciez ot sama przyjemnosc,heheEwciu święte słowa, tak było z Oskarem. Starania od 5 lat i w grudniu 2000 sobie odpuściłam a tu szok, zaszłam w ciąże.
szczegolnie po 4 tyg rozlaki,hahaa
gdzie wy sie gonita????co??Beatko no to kto kogo dzisiaj goni?