reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids ! Głowa do góry ! To gina tak czy siak musisz iść , uspokoisz się , a jeśli nawet potrzebne bedzie leczenie to im szybciej zaczniesz tym szybciej je skończysz :tak: Zajrzyj sobie na nasz wątek " poronienia " zobaczysz jak dziewczyny , które kilkakrotnie poroniły , maja problemy z tarczycą , złe wyniki badań , problemy z hormonami walczą o swoje i udaje im się !!! Trzeba w to włożyc trochę wysiłku ale takie czasy nie ma nic za darmo ! warto walczyć , dla najpiękniejszego widoku na świecie ... dwóch kreseczek na teście ! :tak:

Ja się tylko mogę podpisać pod tymi słowami.
Bedzie dobrze, każda ze staraczek, która czeka na swoją kolej też się doczeka!
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Głowa do góry!!!

reklama
na pewno będzie wszystko dobrze, tymbardziej,że wychodzi ,że ten rok jest rokiem tego watku, więc musi byc dobrze i tego sie Trzymaj :tak:

miłych snów, spokojnej nocki :happy2:
dobranoc :cool2:

No wlasnie, zapomnialam ze 2008 nalezy do nas, a dopiero sie zaczal, wiec mamy jeszcze sporo czasu.
ja siedze sobie w domku, pije herbatke i czytam gazetki...troszke relaksu nie zaszkodzi....

a jak z dzieciaczkami, zdrowieja.... Beatko, Dorotka, Eliczku, Jarzebinko- jak sie czuja Wasze pociechy....

Ciekawe co u Majeczki, Madigirl i u Mufki, Puchatki, i wszytskich innych zafasolkowanych i staraczek....

Dobranoc i fasolkowych snow.

no to juz się melduje staram się Was czytać na bieżąco ale mam ostatnio taki jakiś nastrój irytująco czepialski i ogólnie huśtawka hormonów jak w lunaparku na szczęście skurczyki póki co troszkę odpuściły i fajnie by było jakby tak pozostało poza tym grzecznie leżę i zdarza mi sie przesypiać po pół dnia ale widać takie uroki u mnie no i od trzech dni zaczynają mi wracać mdłości :baffled: szczęściem tylko rano
Altodis w Tobie też jest ta wiara tylko czasem troszkę głębiej się chowa a co do leczenia to mnie chyba uspokoiło bo poczułam że skoro natura jest troszkę przeciwko mnie to przynajmniej medycyna po mojej stronie :tak:to mi dało dużo siły tak psychicznie więc trzymaj się myśli że sie uda w taki czy inny sposób :tak::tak::tak::tak::tak:

Mówię tylko dzień dobry i zmykam.
U mnie ostatnio kompletny brak czasu na cokolwiek. Czekam na @ bo chociaż się bardzo staraliśmy z M w tym cyklu, to nic nie wskazuje na powodzenie akcji.
Miłego dnia laseczki :-)

Cześć Kobietki!
Altoids! Trzymam kciukaski za Ciebie - mam nadzieję, że humorek lepszy?
Moje dziecko już chodzi do przedszkola i jak na razie wszystko jest dobrze.
Nudności się nasilają i czułości z kibelkiem niestety czasem po kilka razy dziennie.
Rano zaczynam i do wieczora, droga przez mękę.
Moreme! Póki @ nie ma - jeszcze nie wiesz kto ten mecz wygrał. Wy czy @.
Trzymam kciukaski. Ostatnio był straszny wysyp, może i Ciebie zaraziłyśmy.
Reszcie dziewczyn mówię cześć i życzę miłego dzionka!

reklama
:-DCześć laseczki

:-D:-D:-D Oskar juz dziś też był w przedszkolu, już jest dobrze.
:tak:Altoids tak jak mówi Puchatka będzie dobrze.
:-DEliczku biedactwo, trzymaj się.
:tak:Moreme póki niw ma @ jest nadzieja.

Do góry