reklama
altoids
Fanka BB :)
Wiecie co, czasami mam momenty, że zaczynam żałować, że byłam taka rozsądna, dobrze się zabezpieczałam i nie "wpadłam".
Ja tez tak czasem mysle-jak sie bylo mlodym czlowiek w ogole nie przypuszczal ze moga byc takie problemy zeby nosic fasolinke i pewnie byly duze szanse- a teraz ciagle myslimy w kolko i sie blokujemy....
Ale my mamy mysli Antiope........;-)
Cześć laseczki
Altoids czyli oglądasz myszki...... super praca, a mąż lekarz. Więc jesteś w temacie jak nikt inny i wiesz chyba wszystko, co nowego w medycynie ( chodzi mi o ewentualne leczenie bezpłodności lub problemy z zajściem w ciąże). Więc nie martw się będzie dobrze, musicie tylko dorwać dobrego gina a będzie dobrze.
Moreme trzymam kciuki za fasolke.
Antiope też pamiętam jak czekałam na @, a jak przyszła to cieszyłam się jak gwizdek......hihihi......
Altoids czyli oglądasz myszki...... super praca, a mąż lekarz. Więc jesteś w temacie jak nikt inny i wiesz chyba wszystko, co nowego w medycynie ( chodzi mi o ewentualne leczenie bezpłodności lub problemy z zajściem w ciąże). Więc nie martw się będzie dobrze, musicie tylko dorwać dobrego gina a będzie dobrze.
Moreme trzymam kciuki za fasolke.
Antiope też pamiętam jak czekałam na @, a jak przyszła to cieszyłam się jak gwizdek......hihihi......
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jaka przewrotność losu, jak chcemy aby @ przyszła to sie stresujemy, bo akurat sie spoźnia
i może być problem jak nie przyjdzie
a jak chcemy aby nie przyszła przez kolejne 9 m-cy, to ona własnie sie pojawia i to regularnie jak w zegarku
czyli jaki morał - przypomnieć sobie lata młodziencze i do dzieła a sukces murowany 

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
hahaha..... Jarzębinko chyba właśnie tak zrobię...........![]()
i pozostałym też radzę, wyluzować, odsapnąć, spojrzeć na wszystko troszke z boku i pełni sił i zapału zabrać sie za staranka, a wtedy to już efekt gwarantowany

spokojnej i owocnej nocki

dobranoc

E
Ewcia81
Gość
oczywiscie,,ja caly czas tak mowie,i zaczynam tak podchodizc do rzeczy,,,,sama przyjemnosc i nic wiecej pomyslnego,hehe,,a wtedy bedzieee moze cosik,,buziakiii pozostałym też radzę, wyluzować, odsapnąć, spojrzeć na wszystko troszke z boku i pełni sił i zapału zabrać sie za staranka, a wtedy to już efekt gwarantowany
spokojnej i owocnej nocki
dobranoc![]()
altoids
Fanka BB :)
Beatko-no to prawda musimy znalezc dobrego gina, i ruszyc wreszcie z leczeniem. Moj M juz o wszystkim poczytal i jest nawet dosc dobrze zorientowany- zapewia mnie ze bedzie wszystko ok....tylko kiedy, bo czas leci i mi lata leca....Jutro ide do gina po poludniu, troche glupio bo mam okres, ale co mi tam...i tak ide...
Jarzebinko, Ewcia- pozdrawiam...
Jarzebinko, Ewcia- pozdrawiam...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
bo czas leci i mi lata leca....Jutro ide do gina po poludniu, troche glupio bo mam okres, ale co mi tam...i tak ide...
latka lecą ? a nieśmiało mogę zapytać, ile?

a teraz zbliżają się WALENTYNKI, więc może warto pomyśleć, aby każdy dzień, kiedy planujemy przytulanie to były właśnie takie Walentyki, i będzie miło, przyjemnie i do spełnienia tylko jeden krok

miłego dnia

reklama
Cześć laseczki
No u mnie przytulania w Walentynki nie będzie ale w Dzień Kobiet to tak, nasza pierwsza noc po 6 miesiącach i w samą owulacje....hahaha.....
Altoids trzymam kciuki kochana za wizytę u gina.
Wszystkim życzę miłego dnia.
No u mnie przytulania w Walentynki nie będzie ale w Dzień Kobiet to tak, nasza pierwsza noc po 6 miesiącach i w samą owulacje....hahaha.....
Altoids trzymam kciuki kochana za wizytę u gina.
Wszystkim życzę miłego dnia.