reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wiecie co, czasami mam momenty, że zaczynam żałować, że byłam taka rozsądna, dobrze się zabezpieczałam i nie "wpadłam".

reklama
Wiecie co, czasami mam momenty, że zaczynam żałować, że byłam taka rozsądna, dobrze się zabezpieczałam i nie "wpadłam".

Ja tez tak czasem mysle-jak sie bylo mlodym czlowiek w ogole nie przypuszczal ze moga byc takie problemy zeby nosic fasolinke i pewnie byly duze szanse- a teraz ciagle myslimy w kolko i sie blokujemy....
Ale my mamy mysli Antiope........;-)

Cześć laseczki

Altoids czyli oglądasz myszki...... super praca, a mąż lekarz. Więc jesteś w temacie jak nikt inny i wiesz chyba wszystko, co nowego w medycynie ( chodzi mi o ewentualne leczenie bezpłodności lub problemy z zajściem w ciąże). Więc nie martw się będzie dobrze, musicie tylko dorwać dobrego gina a będzie dobrze.

Moreme trzymam kciuki za fasolke.

Antiope też pamiętam jak czekałam na @, a jak przyszła to cieszyłam się jak gwizdek......hihihi......

jaka przewrotność losu, jak chcemy aby @ przyszła to sie stresujemy, bo akurat sie spoźnia :szok: i może być problem jak nie przyjdzie :szok: a jak chcemy aby nie przyszła przez kolejne 9 m-cy, to ona własnie sie pojawia i to regularnie jak w zegarku :szok: czyli jaki morał - przypomnieć sobie lata młodziencze i do dzieła a sukces murowany :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i pozostałym też radzę, wyluzować, odsapnąć, spojrzeć na wszystko troszke z boku i pełni sił i zapału zabrać sie za staranka, a wtedy to już efekt gwarantowany :laugh2:
spokojnej i owocnej nocki :laugh2:
dobranoc:laugh2:
oczywiscie,,ja caly czas tak mowie,i zaczynam tak podchodizc do rzeczy,,,,sama przyjemnosc i nic wiecej pomyslnego,hehe,,a wtedy bedzieee moze cosik,,buziakii

Beatko-no to prawda musimy znalezc dobrego gina, i ruszyc wreszcie z leczeniem. Moj M juz o wszystkim poczytal i jest nawet dosc dobrze zorientowany- zapewia mnie ze bedzie wszystko ok....tylko kiedy, bo czas leci i mi lata leca....Jutro ide do gina po poludniu, troche glupio bo mam okres, ale co mi tam...i tak ide...

Jarzebinko, Ewcia- pozdrawiam...

bo czas leci i mi lata leca....Jutro ide do gina po poludniu, troche glupio bo mam okres, ale co mi tam...i tak ide...

latka lecą ? a nieśmiało mogę zapytać, ile? :sorry: a co do wizyty u gina z @, przecież to jest właśnie lekarz od tych spraw, więc myślę,że w Twojej sytuacji jak przedstawisz mu z jakim problemem przychodzisz, to wybaczy że przyszłaś właśnie teraz i może sama rozmowa już coś rozwiąże, a Ty będziesz spokojniejsza a zaraz po będziesz mogła działać dalej, czy jakieś badania cy coś :-) więc głowa do góry, będzie OK

a teraz zbliżają się WALENTYNKI, więc może warto pomyśleć, aby każdy dzień, kiedy planujemy przytulanie to były właśnie takie Walentyki, i będzie miło, przyjemnie i do spełnienia tylko jeden krok :tak: więc powodzenia

miłego dnia:tak: pozdrawiam wszystkie staraczki :tak:

reklama
Cześć laseczki

No u mnie przytulania w Walentynki nie będzie ale w Dzień Kobiet to tak, nasza pierwsza noc po 6 miesiącach i w samą owulacje....hahaha.....

Altoids trzymam kciuki kochana za wizytę u gina.

Wszystkim życzę miłego dnia.

Do góry