reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc wam

ja mam podły humor,,z mezme pokłócona jestem na maksa....nie odzywa sie,nic nie gada,,kjestem jak powietrze dla niego
szkoda pisac,bo ma dołaaaaaaaaa:-:)-(

zmykam
pozdrawiamammmm

Czesc Ewciu
Przytulam mocno, wiem jak to jest, czuje sie dokladnie tak samo jak sie ze swoim pokloce- mozna osiwiec wtedy. Ja wtedy doslownie nie moge sobie znalezc miejsca, za nic sie zabrac, chodze z miejsca na miejsce jak opetana, a on siedzie na tylku i traktuje mnie jak powietrze- nie nawidze tego....ale kochana to minie, a po burzy zawsze swieci slonko. wiec badz silna i nie denerwuj sie. jesli to nie twoja wina i nie Ty nawailas, to nie probuj tego naprawiac, zostaw to mu.Predzej czy pozniej przyjdzie. No chyba ze Ty nawalilas, to wtedy musisz wyciagnac pierwsza reke....powodzenia Ewciu i pamietaj ze masz nas i mozesz zawsze nam sie wyzalic, to zawsze dobrze robi.;-)

reklama
dzień dobry !!!! :happy2:

pogodowo dzisiaj troszke lepiej u nas, jasne niebo, może i słoneczko zaświeci, a jak zaświeci to postaram się Dorotka kilka promieni i do Ciebie wysłać, może akurat się uda i u Ciebie zaświeci słoneczko :-)

Ewcia, trzymam kciuki za pogodzenie się z mężem :tak:

miłego dnia :cool2:

Cześć laseczki

Ewciu trzymam kciuki za was.....;-)

Wszystkim życzę miłego dnia

Na 13-00 idziemy do lekarza, Oskar w nocy miał suchy, duszący kaszel.

Wyszliśmy do przychodni przed 13 a w domu byliśmy o 17;00, byłam 19 w kolejce. Oskar ma zawalone górne drogi oddechowe, jak będzie dobrze to w poniedziałek dopiero pójdzie do przedszkola. Synek ucieszony, bo ma czas na gre w pleja.....;-);-);-)

Wszystkim życzę miłego wieczorku....;-)

Wyszliśmy do przychodni przed 13 a w domu byliśmy o 17;00, byłam 19 w kolejce. Oskar ma zawalone górne drogi oddechowe,

zdrówka dla Oskarka :tak: a te kolejki to faktycznie są dobijające, szczególnie,że czasem siedzi się z tylko troszkę chorym dzieckiem, a wokoło tyle chorych,że strach jakieś świństwo można dodatkowo przynieść :no: ja po każdej chorobie, muszę przynieść do żłobka zdolność małego,że jest już zdrowy i dotychczas chodziłam ze zdrowym dzieckiem na kontrole po chorobie do przychodni, :szok: paranoja, bo zdrwy siedział z tymi chorymi, teraz naszczęście sie dogadałm z lekarką i zdolność załatwiam telefonicznie :tak::-)

a dzisiaj znowu ładna pogoda, słoneczko już wstało i świeci :-)
miłego dnia :-D:happy2::-D

reklama
hej, jakie wywiane towarzystwo na tym wątku :szok: - tylko gdzie Was wywiało, bo chyba nie na spcer, bo tam właśnie wieje, przynajmniej w Poznaniu - głowy urywa :no:, a ja mam właśnie w planach urwać się z pracy aby małemu kupić papcie do żłoba, ale .........................................., tylko,że nie mam wyjścia, bo te żłobkowe już za chwilkę zaczną jeść wołać :tak:

miłego popołudnia :cool2:

Do góry