reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

łoj az tyle,,wex sobie jakies zajecie,,druty,gry hihi:-)

mi zeszło tylko 0,5 h, więc nie było tragedii :tak:

Beatko synus dobrze,nic nie widac ze chorowal,,ale do konca na zwolnienieu posiedzimy,,a co,,odpoczne sobie ja...:-)

a pewnie, jak możesz to osbie odpoczywaj, tymbardziej,że nie zmęczysz się za bardzo tym chorowaniem synka, to odpoczywaj, a co :tak::-) mi też marzą się jakieś 2 dni wolnego i tak się zastanawiam,czy nie wziąść sobie przed świetami urlopu, przygotowań do świąt nie mam, więc faktycznie bym sobie wypoczęła, więc pomyślę :tak::-)

Przyszłam przynajmniej pomachać bo grzecznie leżakujemy i tak tylko na szybko obskakuje pozostałe wątki :tak::tak:trzymajcie się cieplutko i razem z wiosną się rozmnażajcie :-):-)

miło, miło, też machamy :tak::-) i działamy, działamy :happy2: mniej lub baardziej czynnie, ale się staramy :happy2: do lata pewnie wszystkim się uda, "Lato z fasolką" będzie już realne, a nie tylko hasłem wątku :tak::-D

a wogóle to dzień dobry i miłego dnia :cool2:

reklama
czesc kochane

u mnie dzis taka piekna pogoda....slonce swieci jak latem.az sie nie chce siedziec w pracy, ale coz mozna zrobic. Moze w weekend tez bedzie tak ladnie to gdzies wyskocze z M, a co...

ja mam dzis zabiegany dzien, musze leciec na zakupy, do pralni i rozliczyc podatki...:baffled::baffled:

Zycze Wam kochane wszytskim milego dnia.

Cześć Kobietki!
Właśnie dostałam list ze szpitala, że moje badanie krwi na przeciwciała różyczki nie wyszły. Znaczy się, że nie mam w krwi tych przeciwciał. Nie jest to nic złego, ale muszę do końca ciąży uważać na siebie.
No tak, ale ja mam dziecko w wieku przedszkolnym i ryzyko jest duże.
Następna wizyta u położnej 19 marca, będę już 13 tygodniu i będę miała robion badania poz względem ryzyka wad genetycznych dziecka. Mam nadzieję, że będzie ok. tego się najbardziej boję.:confused::baffled:
Mam już 37 lat i po tym co przeszła moja przyjaciółka, a teraz Mufka, to mam poważne obawy.
Chociaż pocieszam się, że w wieku 33 lat (prawie 34 ) urodziłam zdrowego synka.

Wszystkim życzę miłego popołudnia i wieczorka.
Coś pustawo tu>

Nie jest to nic złego, ale muszę do końca ciąży uważać na siebie.
No tak, ale ja mam dziecko w wieku przedszkolnym i ryzyko jest duże.
Chociaż pocieszam się, że w wieku 33 lat (prawie 34 ) urodziłam zdrowego synka/quote]

oj to faktycznie, aby twój Bartuś teraz nic nie przyniósł do domu, ale może akurat, to nie będzie sezon na rożyczkę, dużo zdrówka życzę, a na pewno wszystko będzie dobrze i teraz też będzie zdrowe malenstwo :tak::tak::tak: trzymam kciuki za pozytyw :tak::tak::tak:

miłego i spokojnego wieczorka :-):tak:

reklama
hej tak wogóle to dobrze, :tak::-) ale do bani - pogoda na weekend sie zjechała, leje okropnie :no: ale na szczęście zdążyłam zrobić zakupy wiec jest OK :tak: ale miałam jutro w planie wyjście do miasta z małym i chyba nic z tego, więc pewnie posiedzimy w domu .... i mały mi wejdzie na głowę :szok: chyba,że coś sie zmieni :baffled: a poza tym jest ok,

miłego popołudnia :happy2::cool2:

Do góry