reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzien dobry
Witaj altoids,,dobrrze jzu goscie umkneli i mozesz odpoczac i zcesto an Bb bywac,,,a ja jak zyje,hmm,odpoczywam ,mam labe bo na L-4 z Matem jestem do końca tygodnia,,haha,,ale sie wybycze...

jarzebinka to jzu niedlugo,powodzenia juz teraz zycze...

reklama
dzien dobry
Witaj altoids,,dobrrze jzu goscie umkneli i mozesz odpoczac i zcesto an Bb bywac,,,a ja jak zyje,hmm,odpoczywam ,mam labe bo na L-4 z Matem jestem do końca tygodnia,,haha,,ale sie wybycze...

jarzebinka to jzu niedlugo,powodzenia juz teraz zycze...

Ewcia- ale masz fajnie, tez by mi sie przydalo troche odpoczynku....a jak Mati to znosi...?
Pozdrowienia dla WAS

witam popołudniowo !!

my już po obiadku, właśnie wstawiłam wode na herbatke i będzie relaks, nawet chyba cos słodkiego sie znajdzie :tak::-) a potem muszę iść na poczte odebrać przesyłke poleconą, więc pewnie mi zejdzie troche czasu, ostatnio mąż stał 1,5 h :no: w kolejce, więc już się boję i jestem przerażona tą wizją, ale cóż, sama chciałam, bo to książki na prawo jazdy od siostry, wiec ..........

altoids mały świetnie sie w domu bawi,juz zaczął jeśc wsyztsko,tylko kwasnych nie moze bo szczypie go buzia,,,,ale jest oki,,juz jutro mogłby isc do peckola...ale posiedzimyw domu,,dobrze nam,,hihi

Hej laski

Altoids wszystko mężowi smakowało, synek zadowolony- tam gdzie tata tam synek......hihihihi.....;-)

Ewciu
i jak Mati ???????

Jarzębinko 90 minut, może poczytaj sobie jakieś romansidło......;-)

A u nas dziś generalnie dużo latania- mąż kupił sobie garnitur bo będzie świadkiem u brata na ślubie, synek dostał nowe buty....;-), w domu byliśmy po 17-00.

Miłego wieczorku

reklama
Do góry