reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Phelania zaleca się by kwas foliowy łykać co najmniej 3 miesiace przed poczęciem więc myślę że skoro u Ciebie staranak pełną parą to powinnien koniecznie znaleźć się na Twojej liście możesz hgo kupic w aptece bez recepty :tak::tak:kwas foliowy nie ma pomagać w poczęciu maluszka ale ograniczyać niebezpieczeństwo wad cewy nerwowej zaleca się łykanie go w gotowych preparatach poniewaz z pożywienia dostarczamy go sobie zbyt mało a co do dwóch kreseczek to najcześciej przychodzą wtedy kiedy sie ich kompletnie nie spodziewamy i ja już wiem co mówię :tak:
Do calutkiej reszty macham i trzymam za Was kciuki co by się nie zagubić w tych starankach

reklama
Phelania, tak jak pisała Puchatka, nie pomaga w starankach ale to dla zdrowia przyszłego malenstwa, zalecane 3 miesiace przed planowaniem i jeszcze 1 trymestr ciąży też się bierze, chyba,że lekarz zaleci inaczej :tak::tak::tak: tak więc do apteki marsz i kupić FOLIK, najlepiej opakowanie 90 tabletek( ekonomiczniej finansowo, to jest niecałe 20 zł), ja też juz łykam, narazie zaczynam i czasem mi sie jeszcze zapomni ale się staram :tak::tak::tak::tak::tak:

miłego popołudnia:-)

a ja odebrałam wyniki tomografii komputerowej mojej wątroby i nic z nich nie wynika ostatecznie, cosik tam jest ale nie wiadomo do końca co, tak wiec kolejne badanie, tym razem rezonans magnetyczny, na pożegnanie tylko dr powiedział, że po badaniu będziemy wiedzieli co tam jest, ale on podejrzewa,że nic, tak więc czekam nadal :no:

Czesc kochane
Pozdrawiam wszytskie razem i kazda z osobna....u mnie dolina, bo brzuch boli na @...nie chce mnie ta wredna malpa zostawic w spokoju...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.juz nie wiem co tu zrobic z nia. Nie nakrecalam sie w tym miesiacu w ogole i tez lipa....ech juz nic nie rozumiem z tego.....ale plakac mi sie chce....bo znow kolejne rozczarowanie:sorry:

Czesc kochane
Pozdrawiam wszytskie razem i kazda z osobna....u mnie dolina, bo brzuch boli na @...nie chce mnie ta wredna malpa zostawic w spokoju...

ale jeszcze nie przyszła, więc ...... :tak::tak::tak: ale i tak mocno Cię przytulam i trzymam kciuki za kolejny cykl, w końcu się uda i będzie sukces II kreseczek :tak::tak::tak:

Phelania, a tableteczki koniecznie, tylko o nich pamietaj je brać, bo ja oczywiście dzisiaj znowu zapomniałam, chyba jeden listek włoże sobie do torebki, tak aby mnieć w pracy i jak mi się w domu zapomni a w pracy przypomni mnieć pod ręką:tak:;-):tak:

miłego dnia, :-);-):-D a dzisiaj pogoda nas zaskoczyła i zamiast zapowiadanego deszczu ze śniegiem mamy śłiczne słoneczko, fakt,że jest chłodno, ale da się znieść :rofl2:

Czesc kochane
Pozdrawiam wszytskie razem i kazda z osobna....u mnie dolina, bo brzuch boli na @...nie chce mnie ta wredna malpa zostawic w spokoju...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.juz nie wiem co tu zrobic z nia. Nie nakrecalam sie w tym miesiacu w ogole i tez lipa....ech juz nic nie rozumiem z tego.....ale plakac mi sie chce....bo znow kolejne rozczarowanie:sorry:
Altoids przytulam i nie smuć się tak bardzo. Póki nie ma @, jest nadzieja. Głowa do góry. Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła...
Jarzebinko witaj...

czesc wam
J dostalam @ nicnci z baby,,,,kurze skzoda,,ja juz niew iem ile zmonz asie starac,,ale jestem wytrwalaaaaaaaa i dam rade,,chybaa:-p:rofl2:

MIlego dnia pozdrawiam,,

czesc wam
J dostalam @ nicnci z baby,,,,kurze skzoda,,ja juz niew iem ile zmonz asie starac,,ale jestem wytrwalaaaaaaaa i dam rade,,chybaa:-p:rofl2:

MIlego dnia pozdrawiam,,
Przytulam Ewciu, a myślałam dzisiaj o Tobie i miałam nadzieję, że będzie dobrze...
No nic, kolejny cykl starań przed nami....ściskam:tak:

reklama
czesc wam

MIlego dnia pozdrawiam,,

ale, ale ten cykl będzie należał do Ciebie, bo z tego co pamietam, mąż przyjedzie akurat w odpowiednim momencie, więc ......................... :tak::-D:tak: czekamy na sukces za miesiąc :tak::-):tak:

Do góry