• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ABC-pierwsze soczki,zupki obiadki...

reklama
dziewczynki,a czy może dawałyście szkrabom SAŁATĘ? bo Ola na śniadanko zjada kanapki i widzę że na sałatę ma ochotę,ale jakoś bałam się jej dać.

Co do obiadu daje jedno danie no chyba ze jest niedziela ( wtedy zawsze robie 2 dania) to Kuba dostaje i drugie( dla nas robie rosol i dopiero za 1 -2 godz robie 2 danie i tak tez je maly).

Natomiast co do salaty probowalam dac Kubie ale skrzywil sie i wyplul:-p chyba mu nie posmakowala

jesli chodzi o kanapke, to Ninka jest w stanie zjesc jako calosc tylko chleb z maslem albo serekiem. ale jak robie z wedlinka, to kroje jej ta kanapke na male kwadraciki i wtedy je sama bez problemu.

wogole moja Nina chce juz byc bardzo dorosla, bo sama juz sie bierze za jedzenie lyzeczka i widelcem!!!

Asiuk,Ola je kanapki tylko wtedy jak ją karmię.sama też zje,ale najpierw nakruszy,potem pociąga ją troszkę po podłodze i dopiero coś tam skubnie.dlatego sama jej daję.

reklama
Hihihi a tak próby wtopienia kanapki w stół albo w podłogę to są u nas na porządku dziennym:-).
Apropo' tego próbowania bycia dorosłym. naśmiałam się bo Kuba wziął mojego buta i próbował go nałożyć sobie na stópkę:-D.

A czy Wasze dzieci jedzą ilościowo tak jak kiedyś, bo mój to jakoś ma mniejszy apetyt, a wyczytałam, że tak może być teraz bo już tak intensywnie nie rośnie. ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry