• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Pewnie już dzisiaj bym ją położyła na golasa, ale ona śpi całkowicie odkryta. Nawet pieluszkę skopuje od razu.
A ja mam coś takiego, że jak śpię nieprzykryta, to na drugi dzień od razu mam katar.
Przy czym przykryta muszę być cienko, no ale muszę.
No i mi się wydaje, że inni też tak mają ;p

Joaśka a myslisz ze Antos to jak spi? też wiecznie odkryty, przykrywam go pieluszką ale on i tak sie kotłuje;-) sama tez dzisiaj odkryta spałam:tak:
położyłam tylko Antosiaowi pod przescieradło ceratke a na to jeszcze ręczniki, w sumie było sucho, nie siusiał za dużo w nocy:-)

no prosze, ja nie wpadlam na pomysl zeby mala polozyc spac na golasa a to z tego samego powodu co joaska - mala momentalnie sie rozkopuje ... michal ma zreszta to samo :)

a jezeli chodzi o sam sen to u nas dalsza czesc horroru ... tzn nie dopuszczam do krzykow kamili bo z nia zostaje w pokoju dopoki nie usnie ale trwalo to wczoraj ponad 30 minut i w nocy po 5 byla pobudka i mala nie chciala zasnac wiec siedzialam z nia w pokoju ponad godzine (zeby sie nie darla) i jakos usnela; ja wrociloam do wyrka o 6:30 a o 7 zadzwonil budzik ... teraz chodze na rzesach ...

A u mnie nagła i niespodziewana poprawa:-). Wczoraj Ingucha bez najmniejszego kwęknięcia usnęła sama o 19.30 i spała do 6.40 rano. Pewnie spałaby dłużej ale już musiałam ją budzić bo o 7 wwychodzimy i zawożę ją do mamy.

Ciekawe jak długo ta sielanka potrwa:-)

Ja wczoraj położyłam spac Dominikę w podkoszulku i pampersie.
Też ją przykryłam pieluszką ale od razu była skopana.Śpi zawsze odkryta.
A przez to jej wczorajsze skaleczenie obudziła mi się dwa razy z płaczem.Ale dałam jej wody do popicia i jakoś już spała do 9 rana.

Victor śpi w bodziaku ale ja go już nie przykrywam bo sensu nie ma.Niestety mały nie może spać na golasa bo bardzo sie interesuje swoim naczyniakiem i nie chciałabym aby go rozdrapał(nieraz próbuje jak nie ma body lub koszulki)Naczyniak co prawda blednie i jest mniej napięty ale dalej łatwo go złapać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry