• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Kuba nie mógł zasnąc,tak biedny płakał,że mu dałam Nurofen.Nie zjadł kaszki na noc,nic nie chciał,więc czuję,że noc będzie.....truuuudna i dłuuuuga:szok::no::szok::no::szok:Moje biedne piersi....

Maja dzisiaj miała fatalną noc. Pierwszy raz jej się zdarzyło, ze płakała prawie cały czas. Nie spała, tylko lekko drzemała i budziła sie co trochę. Nie wiem co jest przyczyną. Albo ząbek, albo mój powrót do pracy.:baffled:

Ewamat bardzo prowdopodobne, że problemy w nocy spowodowane są twoim powrotem do pracy. U nas pierwsze dwie nocki też były nieprzespane, Małgosia miała problemy z zaśnięciem, budziła się w nocy niepokojna. Tyle nowych wrażeń i brak stałej obecności mamy robi swoje:baffled:
Teraz jest już lepiej, dzisiaj odespałałyśmy zarwane nocki:tak:

Milenka ostatnio śpi sama w pokoju i przeważnie do niej w nocy już nie wstajemy. Budzi się czasem 1-2 razy, ale szybko sama zasypia, nawet o mleczko nie płacze i śpi dłużej niż wtedy gdy spaliśmy z nią w pokoju :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry