Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas to samo drugi dzien tylko ze jeszcze nie spi:-(porazka
nie spi ryczy jak spi to za 3-4 minuty ryczy
nie je
ryczy
naszczescie teraz spi ale juz pojekuje:-baffled:

Oli po Nurofenie przespała 4 godziny, po czym chyba syrop przestał działać, bo co chwilę budziła się z płaczem. Spać chciała tylko z cycem w buzi, jak wyciągałam, odrazu pobudka i płacz. Dziś to chyba jak zacznie marudzić w nocy to podam Nurofen jeszcze raz. A ząb się jeszcze nie przebił 

to palec mi w oko tkała, to do ucha potem głaskała, buzi dawała ...potem zaczęła marudzić i zrobiła kupę;-) potem chciała herbatki jak ją przebrałam to położyłam do łóżeczka ...ze smokiem
a ja poszłam połozyłam się u siebie ...Emilka wstała i dała mi smoka między szczebelkami w rękę ja udawałam że śpię ale po chwili mi go szybko zabrała
i znowu się kładła potem znowu wstała i smoka chciała wywali za łózeczko (wiecznie go tam wywala
) i szybko jej zabrałam i w koncu zasneła bez smoka
po cichu wyszłam z pokoju zadowolona ale po 5 minutach krzyk i dałam jej smoka bo już nie miałam si ł na nią 
,a nie wiem cz nie dwa tgodnie...
U nas też się na razie nie zanosi na odstawienie smoka.Choć służy jedynie do zasypiania.Szczególnie jak Kuba ma wysypkę,to widzę,że smoczek przynosi mu ukojenie.u mnie tez sie nie zanosi;-),ale pomarzyc moge:-)![]()
, teraz usnela tylko pytanie czy ja usne
acha no i wlozyla mi palec do chorego oka buuuuuuuuuuuuu