reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Konrad mimo,ze facet, łatwo sie przyzwyczaja do nowej sytuacji;-).I to zarowno do butelki(ciagnie rowno;-)),jak i do spania w soim lozeczku.Co mamusia wymysli,to sie dziecie zgadza:sorry2:.
:-(.
U nas bardzo podobnie,ugodowe te nasze maluchy,choć czasem potrzeba cierpliwości.:tak:

Biedna Emilcia,ale pewnie ze zmęczenia padła tak szybko.

Jenni marudzila wieczorem strasznie :baffled: ale kto by na widok mojej T nie mial koszmarow bo miala wizytacje i wiecie co mialam ubaw bo jak weszla do mojego pokoiku to ja zywnie zatkalo:-) ale po chwili mi dowalilo ze tu brakuje na scianie jej imienia boooooooo tak ma P czyli jej drugi syn :wściekła/y: a co mnie to obchodzi co tam ktos ma na scianach :wściekła/y: no i mi humor zrypala:baffled:, no ale juzz nie przynudzam bo to nie ten watek:-p

Czasami wolałabym, by sie ze dwa razy obudził, a w dzień był wolniejszy...
bo on tak chyba w nocy regeneruje siły, ze w dzień daje mi popalić...czuje sie jakbym biegała za 3 dzieci, a nie za jednym...czasem mam wrażenie, zę Filip sie poprostu znajduje w 5 miejscach na raz :-D:-D:-D

Mysia, to wyobraź sobie, że ja miałam takiego Filipa (Damian taki był właśnie, że wszędzie go było pełno) a do tego 3 miesięczną Paulinę i początek ciąży z Patrykiem. Także mogłaś trafić gorzej :-D

reklama
Mysia, to wyobraź sobie, że ja miałam takiego Filipa (Damian taki był właśnie, że wszędzie go było pełno) a do tego 3 miesięczną Paulinę i początek ciąży z Patrykiem. Także mogłaś trafić gorzej :-D
Podziwiam,normalnie supermama z Ciebie.:tak:A teraz masz nagrodę,mądrą Oli!:-DZ resztą starszaki też fajne.

Do góry