reklama
Ale niektórym dobrze ;-)
U nas trochę więcej pobudek niż zwykle, chyba ze 4. Coś mi się wydaje, że przyczyną mogą być zęby, bo i dziąsła zrobiły się zaczerwienione.Choć ząbka żadnego na horyzoncie jeszcze nie widać.
U nas trochę więcej pobudek niż zwykle, chyba ze 4. Coś mi się wydaje, że przyczyną mogą być zęby, bo i dziąsła zrobiły się zaczerwienione.Choć ząbka żadnego na horyzoncie jeszcze nie widać.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas nocka fatalna, pełno pobudek, w koncu Hubek spał z nami od 2 do 5
, co się zdarzyło ostatni raz pewnie rok temu... ale podejrzewam , że zebolki nadchodzą... tylko czy to mozliwe, że przez zęby on tyle pije teraz??w nocy to ciagle herbatke chce pić, wychodzi tego juz ponad 0,5litra w nocy, w ciagu dnia tez baaaaaardzo duzo pije, juz sama nie wiem czy to normalne??

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Przy ząbkowaniu dzieci sie ślinią,a co za tym idzie traca płyny.A po za tym może picie chłodnego napoju przynosi mu ulgę przy ząbkowaniu.u nas nocka fatalna, pełno pobudek, w koncu Hubek spał z nami od 2 do 5, co się zdarzyło ostatni raz pewnie rok temu... ale podejrzewam , że zebolki nadchodzą... tylko czy to mozliwe, że przez zęby on tyle pije teraz??w nocy to ciagle herbatke chce pić, wychodzi tego juz ponad 0,5litra w nocy, w ciagu dnia tez baaaaaardzo duzo pije, juz sama nie wiem czy to normalne??

obudziliście jąa co robiliście?
![]()

reklama
Podziel się: