reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Ale niektórym dobrze ;-)
U nas trochę więcej pobudek niż zwykle, chyba ze 4. Coś mi się wydaje, że przyczyną mogą być zęby, bo i dziąsła zrobiły się zaczerwienione.Choć ząbka żadnego na horyzoncie jeszcze nie widać.

A mi chyba Konrad juz przestal sie budzic w nocy.W weekend jak dzieciaki nie wstaja,to pospimy nawet do 8.30:tak:.Usypia okolo 20.30-21:tak:.W dzien spi 3-4 godziny:tak:.

u nas nocka fatalna, pełno pobudek, w koncu Hubek spał z nami od 2 do 5:sorry2:, co się zdarzyło ostatni raz pewnie rok temu... ale podejrzewam , że zebolki nadchodzą... tylko czy to mozliwe, że przez zęby on tyle pije teraz??w nocy to ciagle herbatke chce pić, wychodzi tego juz ponad 0,5litra w nocy, w ciagu dnia tez baaaaaardzo duzo pije, juz sama nie wiem czy to normalne??

u nas nocka fatalna, pełno pobudek, w koncu Hubek spał z nami od 2 do 5:sorry2:, co się zdarzyło ostatni raz pewnie rok temu... ale podejrzewam , że zebolki nadchodzą... tylko czy to mozliwe, że przez zęby on tyle pije teraz??w nocy to ciagle herbatke chce pić, wychodzi tego juz ponad 0,5litra w nocy, w ciagu dnia tez baaaaaardzo duzo pije, juz sama nie wiem czy to normalne??
Przy ząbkowaniu dzieci sie ślinią,a co za tym idzie traca płyny.A po za tym może picie chłodnego napoju przynosi mu ulgę przy ząbkowaniu.:tak:

Emilka zasneła o 21:00 spała do 8:30 ale około 23:00 pobudka w najmniej odpowiednim momencie :-D i marudzenie do 23:30 dałam jej czopek bo się męczyła przez te zęby :baffled:

reklama
Do góry