Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha- nocnik-tron u nas sie nie sprawdzaPaula juz 3 razy sie na nim przechylila tak, ze zawartosc znalazla sie na podlodze. Wg mnie jest niestabilny i trudniej utrzymac czystosc niz w normalnym nocniku (ktory na szczescie tez mamy).
... tak wiec zakupiliśmy kolejny (3) nocnik tym razem grający i wiekszy - 1 jest juz za mały i nie wygodnie mu sie siedzi ... Dawidek po kazdym siusiu czy załatwieniu tanczy "taniec wysiusianego" ;-) ... bije brawo - my tez musimy i koniecznie przytulanie z pochwala i słowami jacy jestesmy z Niego dumni :-)
;-)
... dacie rade napewno ... i zycze szybkiego odpampersowania 

Kasiu korzystałam z tej książki właśnie i choc pierwsze dni były trudne to potem wszystko załapał;-);-)Ja tez rozpoczelam akcje .. na razie rezultaty mierne, ale jednak nie trace nadziei. On wogole nie kuma o co loto z tym nocnikiem.Nie chce na nim siadac, a jak raz mi sie udalo go posadzic i siedzial na nim z ksiazka z 30 minutm to jak wstal , a ja sie odwrocilam to nasikal... Chodzi w samych majtach, jak sika to przystanie, potm biegnie dalej, mokre majty nie przeszkadzaja... kupa w majtach tez nie:-(.. kolezanka polecila mi ksiazke o odpieluchowaniu w 7 dni i mm zamiar ja kupic.. i mam nadzieje ze tez nam sie uda. Mam silna potrzebe sukcesu takze trzymajcie za nas kciuki...

- nie rozróżnia jeszcze jedynie checi siusiu od kupki i wola ze chce siusiu ale wiem ze idzie kupa bo robi sie wtedy taki bardzo sztywny
... potrafi sie wstrzymac i 'poczekac" az znajdziemy miejsce (na podworzu) na zalatwienie potrzeby ... jednym slowem ... rewelacja :-)