reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

Witam Wszystkie Mamusie.
Jestem mamą 4 miesięcznej Nikoli.Termin miałm na liście sierpniówek na 7.08 a urodziłam moje słoneczko 3.08. Jestem z Krakowa .Mieszam na Prądniku Czerwonym.Może są jakieś mamusie z tej okolicy.
Pozdrawiam Kasanga

reklama
Witam serdecznie,
Czytam Was od dluzszego czasu, wiec postanowilam sie wreszcie przedstawic ; -)

Termin mialam na 24.08, ale po wielkim sprzataniu urodzilam 20.08 w Warszawie u Sw.Zofi na Zelaznej.

Mateusz urodzil sie z waga 3900 i mierzyl 55 cm.
Po prawie 4 m-cach wazy juz 7600 i mierzy 67 cm.

Oboje ladnie sie wszystkim klaniami.

ps. z czasem, jak sie nauczymy, to wstawimy jakiesladne zdjecie ; -)

Witaj!!
fajnie że chłopak bo coś w sierpniu sie więcej dziewczynek rodziło, pisz coś więcej o twoim chłopaczku, jak rośnie itd.....

Witam serdecznie,
Czytam Was od dluzszego czasu, wiec postanowilam sie wreszcie przedstawic ; -)

Termin mialam na 24.08, ale po wielkim sprzataniu urodzilam 20.08 w Warszawie u Sw.Zofi na Zelaznej.

Mateusz urodzil sie z waga 3900 i mierzyl 55 cm.
Po prawie 4 m-cach wazy juz 7600 i mierzy 67 cm.

Oboje ladnie sie wszystkim klaniami.

ps. z czasem, jak sie nauczymy, to wstawimy jakiesladne zdjecie ; -)

zapraszamy na inne wątki:-)

witam was dziewczyny
mam nadzieje że znajdzie sie w waszym towarzystwie miejsce również dla dwóch kobitek- ta młodsza ma na imie Agnieszka i urodziła się 30.08 w sw. Zofii ku wielkiej radosci swoich rodziców

reklama
Czesc Dziewczynki! ;-)

Agacz27, zapraszamy na pogaduchy na inne watki! Opowiedz cos o sobie i Malenstwie.

Do góry