Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania - widać, że u Was też bywa ciepło, dzieciaki rewelacja. Gawit - super się bawiła Twója córka nad morzem. Gosiulek - inna jesteś;-), ale w obu Ci dobrze.
maxwell to jest u nas w ogrodzie tzw taras ;-) gawit super fotki , niebieski lód przypomniał mi wycieczkę klasową do Częstochowy przed maturą :-) no i mamy taki sam basenik ale nie wpadłabym że można go używać jako ponton :-)
To i ja wrzucę kilka a to po burzy z gradem widok z okna na tej zjeżdzalni Kacper nauczył zjeżdzać dwie dziewczynki które się bały,m.in. tę trzeba było trzymać ją za rękę i prowadzić na samą górę i z mojej siostry Juleczką
Gosiu z Kacpra prawdziwy dżentelmen ;-) jak ładnie dziewczynkę za rączkę prowadzi :-) fajny chłopak z niego! A Julcia po prostu do zacałowania :-) prześliczna :-)