reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
Beti cudny jest Aleks :-) Kolejny krok milowy pokonany i będą następne postępy! Wierzę w to :tak:
Z tą gorączką to faktycznie trzeba dokładnie wybadać skąd się bierze.
Życzę dużo zdrówka dla dzieci i żeby Aleks jak najszybciej doczekał się botuliny.

Kurcze, Beti no fatalnie z tą botuliną:( Ale jak się dowiesz co małemu jest to może łatwiej zwalczyć będzie i się w końcu uda?
Filmik... super radzi sobie Twój facecik na siedząco, w kwestii wkładania kółek my jesteśmy daleko w tyle, tak samo z wkładaniem klocków do pojemnika:( Mała unika tego jak ognia:(

U Aleksa z klockami tez było cięzko, tylko w drugą stronę.
Ja wysypywałam mu klocki zeby się bawił a on uparcie je zbierał (pedantyzm po ojcu:szok:)
Później chowałam przed nim pudełko a on się wkurzał i też nie chciał się bawić
Dopiero od jakiegoś czasu układa z klocków wierze i to naprawdę wysokie:tak:

Dzięki dziewczyny
Botulina w zasadzie potrzebna od zaraz, na końcu filmiku widac jak mu się cięzko pozbierac po dłuższym siedzeniu (rozciągnięte ścięgna)

Tak, masz rację. Dopiero na tym filmiku widac to tak w 100%. Zdjęcia to jednak inna bajka.
Cholerka jasna, żebyście choć rehab mieli, bo tyle czasu bez rehab i masazy to masakra..

reklama
Staram się mu robić co drugi dzien shantala
Ćwiczenia no jak ćwiczenia, czasmi się uda poćwiczyć a czasami kończę zanim aktorstwo i lament Aleksa całkowicie wyprowadzi mnie z równowagi.
Ostatnio tak się na piłce wykręcał, tak blokował nogi że mi coś w łokciu przeskoczyło
Dobrze że załapał z tym siedzeniem, teraz staram się aby siedział jak najwięcej żeby błędnik się rozwijał i biodra stabilizowały.

Dziwnie mi się patrzy jak cała trójca siedzi na podłodze przed tv i patrzy na bajki:-D

Do góry