reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Alergie

Oj tak. Rozbroił mnie jak stwiedził ze małej wszysko co dawał bardzo smakowało więc to na pewno nie po tym co jej serwował ja wysypało. :szok::szok::szok:

reklama
Agacz, no to Ci chlop poszalal! ;-)
Oby malej szybko zeszla wysypka!

Ja Sarze banany daje juz od jakiegos czasu i nic jej nie jest, a bardzo jej lubi. Dlaczego wszystkie dzieci nie moga miec uczulen (jak juz je maja) na to samo :confused::laugh2:;-) Byloby latwiej :-D

laseczki mam pytanko, czy alergiczne kupki muszą być jakiegoś specjalnego koloru? od kilku dni Alka robi rzadkie kupki, ale kolor normalny (sraczkowaty;-)) tylko nie wiem czy to reakcja na bactrim czy na truskawki, help!!

Bedyta z tego co wiem to kupki przy alergii sa zielone. Ale jak sa normalne to nie powinnas chyba sie martwic. Moja mala ostatnio tez robiła rzadkie, wrecz wodniste kupki przy lekach a teraz normalne i tak w ogóle to znów ma zatwardzenie. Bojku co ja mam robic?

Bedyta z tego co wiem to kupki przy alergii sa zielone. Ale jak sa normalne to nie powinnas chyba sie martwic. Moja mala ostatnio tez robiła rzadkie, wrecz wodniste kupki przy lekach a teraz normalne i tak w ogóle to znów ma zatwardzenie. Bojku co ja mam robic?
dzustta dzięki, też stawiam na leki, bo z nowości to tylko truskawki były, ale po nich to raczej wysypka by była:tak:
spróbuj Matylci dać śliweczki, albo jabłko chociażby w herbatce, bidulka rozregulowana teraz po leczeniu:sick:

suszone śliwki z gerbera polecam, u nas zawsze działaja:tak:
bedyta stawialabym na bactrim, co do koloru to jak dziecko je wszustko to trudno stwierdic,

dzustta ja też niedawno przerabiałam temat "zatwardzenie" z Alcią :-( Ja dawałam jej śliwki, gruszki (desery i soczki) jabłka tylko surowe (gotowane podobno działa na odwrót) dynię. No i wmuszałam w nią picie. Zadziałało w 100% :tak: Unikaj w diecie marchwi (marchwianka na biegunkę) :no:, bananów-podobno też powodują zaparcia.

Dzięki dziewczyny za rady bo ostatnio jak pisałam dałam małej kilka kawałeczków suszonych śliwek (takich normalnych) i pół nocy nimi chawtowała. No, ale chciałm dobrze. Spróbuje te w słoiczku kupic. Mam nadzieje ze podzialaja bo bidulka 4dzien sie meczy i my razem z nia szczególnie w nocy

reklama
dzustta teraz zajarzyłam jeszcze, przed snem kilka kropelek espumisanu daj Matylci może nie będzie się tak męczyć:tak:

Do góry