reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Alergie

Kupiłam gerberka tylko mój szkrab ma jakis wstret do tych słoiczkowych ciapek, zjadła kilka łyzeczek i basta. Ale ugotowałam jej kaszke kuk. i dodałam tego gegberka i cos tam pojadła (dobre i to). Jak wstanie to podam troszke jabłka. Ha ha właśnie wczoraj wywaliłam pól buteleczki espumisana bo stwierdziłam ze za długo stoi.:-(

Biedactwo tak sie mecze ze nawet mleci jej nie wchodzi a jak próbuje i sie zapiera to robi sie buraczkowa:zawstydzona/y: i łezki staja w oczkach. Nawet M zastosoawł dzis termometr

reklama
Dzustta, kladz Matylcie na brzuszku, moze pomoze- u nas pomaga. I sprobuj jej kazde jedzonko dac rzadsze, niz zwykle.

Kupiłam gerberka tylko mój szkrab ma jakis wstret do tych słoiczkowych ciapek, zjadła kilka łyzeczek i basta. Ale ugotowałam jej kaszke kuk. i dodałam tego gegberka i cos tam pojadła (dobre i to). Jak wstanie to podam troszke jabłka. Ha ha właśnie wczoraj wywaliłam pól buteleczki espumisana bo stwierdziłam ze za długo stoi.:-(

Biedactwo tak sie mecze ze nawet mleci jej nie wchodzi a jak próbuje i sie zapiera to robi sie buraczkowa:zawstydzona/y: i łezki staja w oczkach. Nawet M zastosoawł dzis termometr
dzusta spróbuj jeszcze z czopkami glicerynowymi. u nas zawsze działały.

Bedyta z tego co wiem to kupki przy alergii sa zielone. Ale jak sa normalne to nie powinnas chyba sie martwic. Moja mala ostatnio tez robiła rzadkie, wrecz wodniste kupki przy lekach a teraz normalne i tak w ogóle to znów ma zatwardzenie. Bojku co ja mam robic?

Dzustta a moze sliwki by Matylci pomogly, moj chlop kupil ostatnio sloiczek jablko+sliwki, dawalam Lenie 1/3 sloiczka dziennie a robila po tym 2 kupki, a zazwyczaj robi jedna

Dzięki dziewczyny za naprawdę drogocenne rady i chociaz mała nie chetnie je dania słoiczkowe i dlatego nie miałam pojęcia o tych sliwkach gerbera to jakos po troche udało jej sie zjesc te śliweczki. I dzis jak juz pisałam na samopoczuciu odetkała sie az tzreba było pod prysznic leciec:-D No ale wielka ulga dla mnie i dla niej:tak:;-)

A moja Pietruszke wysypalo na buzce... :-:)-:)-( Zjadlam dzis trzy truskawki... :-( Nie wiem, co powinnam zrobic. Isc jutro do lekarza?

dzustta- dobrze,że w końcu małej się udało!!!

ollesia- może to faktycznie od truskawek...moja jule też troszke wysypało i równiez stawiam na truskawki

reklama
Mojego Piotrulka znowu wysypalo... :-( Tylko tym razem prawie calego... Nie jadlam nic nowego (on tez), wiec obstawiam slonce (bo tam, gdzie byl przykryty ubrankiem, nic nie ma). Do lekarza idziemy dopiero w poniedzialek. Dalam mu dzis wapno, jutro tez dam. Pare dni temu myslalam, ze dostal wysypki (tylko na buzce) po truskawkach (zjadlam trzy), ale teraz wydaje mi sie, ze to juz wtedy moglo byc od slonka. Zawsze go smaruje Ziajka 30 i zaslaniem buda wozka, ale widac to za malo...

Do góry