Wama
Mama Pata i Poli
Aga31 nasza masc nazywa sie fluticasone propionate cream 0.05% a w jej sklad wchodzi (pisze z tubki) fluticasone propionate 0.05% jako podstawa kremu z propylene glycol, mineral oil, cetostearyl alcohol, Ceteth-20, isopropyl myristate, dibasic sodium phosphate, citric acid, water. Mniej wiecej chyba dobrze napisalam. Podalam Ci skladniki bo wiem ze to jest bardzo lagodny krem nie powodujacy zmian. Ja tez sie o nie balam i lekarka powiedziala ze to najlagodnieszy i zarazem skuteczny krem. Po za tym on ma inna nazwe jesli jest lekiem firmowym ( np. robiony przez Glaxo-Klein Smith) a moja wersja jet generyczna (generic) nie wiem czy takie slowo wogole istnieje ale ona jest poprostu robiona przez panstwowe laby albo nie wiem sama juz jakie, ale jest napewno tansza.

robilismy testy wiec bialko mleka krowiego jajko maka pszenna ryz{w malym stopniu wiec daje} kurz plesnie trawa pierze oj juz nie pamietam dokladnie masakra jak jajo to i kurczaka nie marchew dopiero teraz przyswoila pietruszka tak nie ale seler masakra cielecina odpada tylko krolik indyk schab bez kosci jak sobie przypomne to dopisze bierze codziennie 5kropli zyrtecu i inhalacje budesonid i drugi berodual drogie jak cholera 3-4 razy dziennie nosek czyszczony ciemieniucha wciaz wraca oj mowie wam kobitki najgorzej kurz przeciez jest wszedzie