Madriga
Fanka BB :)
Bardzo słuszna decyzja. Trzymam mocno kciukioczywiście że będę robić. Jestem umówiona na 13 grudnia. Będę robić z mikromacierzami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo słuszna decyzja. Trzymam mocno kciukioczywiście że będę robić. Jestem umówiona na 13 grudnia. Będę robić z mikromacierzami
Najwyżej odeślą mnie do domu. Bardzo się cieszę, że Twoja historia skończyła się szczęśliwieWydaje mi się, że to dość wcześnie. Moi lekarze powtarzali, że amnio robi się po skończonym 16 tygodniu. Na pociechę napiszę, że mnie ryzyko ZD 1:17, usg prawidłowe, pappa bardzo fatalna. Po amniopunkcji kariotyp prawidłowy, na stanie zdrowy 4 miesięczny synekTrzymam mocno kciuki, abyś również otrzymała dobre wiadomości.
To super, że dostałaś wyniki prawidłowe!U mnie ryzyko T13 1:18 wiec gorsze od Twojego i USG tez było super. Zdecydowałam się na amniopunkcję i nie jest to wcale takie straszne jak mówią. Nie ma czego się bać, a da ci spokój na resztę ciąży. Miałam ją robiona w 16 tygodniu. U mnie po amniopunkcji zdrowy chłopiec![]()
Ja miałam w 20 tcDziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę![]()
To jeszcze czekania trochę mam w takim razie.. No idę niedługo na prenatalne, jezuuu boję się jak nie wiemJa miałam w 20 tc
Ale u mnie na połówkowych wyszły kwiatki i na drugi dzień dr mi robił.
Wiem, że można wcześniej. Przy drugiej ciąży będę wcześniej robiła.To jeszcze czekania trochę mam w takim razie.. No idę niedługo na prenatalne, jezuuu boję się jak nie wiem.
Ja miałam 15+2 . 16 tydzień podobno najbardziej optymalnyDziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę![]()
Kochana gin Cię wysłał?Dziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę![]()
Z 10 dniTo super, że dostałaś wyniki prawidłowe!Cieszę się razem z Tobą! Długo czekałaś na wynik?