reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Właśnie czytam na forum ,że dziewczyny robiły i nie jest tak źle ,jak to opisują .

Chyba za dużo człowiek myśli i dlatego mam takie podejście,,że akurat mi się przytrafi cos złego .
Na tym wątku jest zdecydowanie więcej pozytywnych finiszy, więc pomyśl, że statystyka gra tu na Twoją korzyść. Jestem pesymistką z krwi i kości, więc rozumiem takie myślenie, ale wiem też, że nic mi ono nie daje. Czekanie jest paskudne, ale nastawianie się, że będzie źle też nikomu nie pomoże - robisz co możesz, zapisałaś się na badania, czytasz i interesujesz się, działasz. Zabiegu nie ma się co bać, jest mniej nieprzyjemny niż pobranie krwi, a wiedza, którą daje jest bezcenna.
Trzymam kciuki obu rąk, żeby wszystko było w porządku!

Na tym wątku jest zdecydowanie więcej pozytywnych finiszy, więc pomyśl, że statystyka gra tu na Twoją korzyść. Jestem pesymistką z krwi i kości, więc rozumiem takie myślenie, ale wiem też, że nic mi ono nie daje. Czekanie jest paskudne, ale nastawianie się, że będzie źle też nikomu nie pomoże - robisz co możesz, zapisałaś się na badania, czytasz i interesujesz się, działasz. Zabiegu nie ma się co bać, jest mniej nieprzyjemny niż pobranie krwi, a wiedza, którą daje jest bezcenna.
Trzymam kciuki obu rąk, żeby wszystko było w porządku!
Dziękuję ,ja podobnie jestem pesymistką choć staram się nie "nakręcać " ,najgorszy był dzień odebrania telefonu totalnej się załamałam 😥 dziś jest trochę lepiej staram się nie myśleć ,chociaż z tyłu głowy ciągle tkwi pytanie : jak będzie ? 😥
Dziękuję 🤞❤️

Ja dziś odebrałam wyniki Nift pro 😭😥 jestem załamana 😥 😭
IMG_20221221_160826.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry