reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

dzięki kobitki, ja raczej jestem na 90% nastawiona na zachowanie tego w tajemnicy przed mężem. Pomimo, że z mamą mam cudowny kontakt, z siostrami też, im także nie zamierzam nic mówić. Wygadałam się tutaj Wam i jest mi lżej. Powiem szczerze, dawno tak dobrze nie spałam jak tej nocy. Chyba dlatego że zrzuciłam to z siebie. Dziękuję że jesteście :-):-)
p.s. brakuje tu minki BUZIAKA bo bym Wam wszystkim wkleiła za Waszą dobroć i rady :-)

reklama
Beata, podziwiam Cię. Podziwiam za to, że jesteś przede wszystkim matką, że tak pokochałaś to niewinne Maleństwo od pierwszych chwil. Podziwiam Cię jako człowieka- jesteś wspaniała. Wierzę, że życie odda Ci w nadmiarze wszelkim dobrem i tego Ci życzę, Kochana:-)
Motylku, jestem z Tobą. I jestem pewna, że będzie dobrze. Ściskam Cię i trzymam kciuki:tak:

Ostatnia edycja:

MÓJ SYNEK BĘDZIE ZDROWY!!

Evvelina NT 7mm

Ewelina, wielkie gratulacje i życzę teraz dużo radości i spokojnej ciąży.. :tak:

Popsutą zabawkę się wywaliło, a sprawiło sobie nową....

Pozbyłaś się dziecka, które nie pasowało do Twojej wizji świata,a sprawiłaś sobie drugie - zdrowe.

Już dawno z tonu spuściłam
potraktowałaś swoje dzieci jak zabawki

A kacha dalej oskarża, atakuje i nic na temat nie pisze.. żałosne jak zwykle..

halooooooo, czy jest tutaj moderator? Skoro jest oskarżenie o pozbycie się dziecka to może prokurator powinien się tym zainteresować z urzędu? W sieci nie jesteśmy anonimowi.

Mina, stronę wcześniej napisałam na temat, ale tego nie zauważyłaś :-) Teraz Ty odkopujesz posty sprzed kilku stron. Próbujesz znowu mnie sprowokować? Takie prowokacje to też trolling :-) Nie uda Ci się :-)

nie odkopuje tylko czytam zaległości. Nie było mnie 2 dni na forum ale wchodzę tutaj a ty jak zwykle agresja i uśmieszki w twoich postach. Zajmij się raczej swoim dzieckiem bo wg ciebie my rodzimy tylko zabawki których chcemy się pozbyć.

na temat: robić amniopunkcję jeżeli wiemy co nam to da. i tyle.

Trafilam na ten watek przypadkiem i wiem ze dziecko z ZD nie jest straszne ,mam 6letniego synka ZD i nigdy bym go nie oddala .Czekam teraz na dzidzie ktora jest "zdrowa" wedlug usg na amniopunkcje sie nie zgodzilam ryzyko mam wyliczone na 1:125

Oj Mina, Mina, widzę, że masz wielki problem z czytaniem ze zrozumieniem :-) Nikt nie napisał, że Wy rodzicie zabawki, których chcecie się tylko pozbyć (hmm w ogóle jacy Wy?). Ba, do Ciebie nawet się nie zwracałam, bo Ciebie przecież nie było na forum :-) Więc po co po dwóch dniach jak nadrabiasz zaległości się odzywasz, jak widzisz, że już jest spokój i z Anką odpuściłyśmy? Chyba tylko po to, żeby sprowokować dyskusję :-) A myślę, że i Anka i ja mamy już dyskusji dość i po prostu każda będzie robiła swoje i tyle :tak: Miłego wieczora Ci życzę :-)

Witaj Edytka :-) To Twój Synek rok starszy od mojego Oliśka :-) Wiesz, masz sytuację jak ja sprzed roku. Tyle, że u mnie ryzyko było ciut mniejsze, bo 1:150. Laura urodziła się w 100% zdrowa, z prawidłowym kariotypem :-) Nam troszkę te statystyki psuje fakt, że mamy już jedno dziecko z ZD, poza tym ja poszłam na pobranie krwii po całonocnej biegunce i wymiotach, a infekcje też mogą zakłamywać wyniki. I u Ciebie też na bank będzie zdrowy Dzidziuś, tego Ci z całego serca życzę :tak: A jesteś może na Zakątku 21, forum dla rodziców dzieci z ZD? Jak nie to serdecznie zapraszam. Linku wstawiać nie będę coby nie było potraktowane to jako spam, ale wygoogluj sobie ;-) Pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Misia i po co ten post napisałaś? Żeby dolać oliwy do ognia? Również polecam naukę czytania ze zrozumieniem :-)
Nigdzie nie napisałam, że:

wg ciebie my rodzimy tylko zabawki których chcemy się pozbyć.

Pytam się jacy Wy? Pisałam personalnie do jednej tylko osoby, nie do Was. Ta osoba odpuściła i ja odpuściłam. A Ty i Mina cały czas drążycie temat, przeinaczając to co napisałam :-) Miłego wieczora Ci życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry