Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj prawda, prawda... i taka też jest prawda że tylko dzieki Tobie i dwóm innym dziewczynom wytrzymałam tamto piekło. A dziś jak wiesz Wandzia rośnie zdrowa i pogodna... i dlatego tak bardzo potrzebne jest wsparcie w każdej podjętej decyzji bez ataków i osądzania innych
I dzisiaj widzę jak bardzo mijałaś się z prawdą. Popsutą zabawkę się wywaliło, a sprawiło sobie nową... Jakiś czas temu ktoś tu wstawił link do artykułu, na podstawie którego już czarno na białym miałam podkładkę, że rok temu kłamałaś. Teraz raz na jakiś czas próbujesz urządzić prowokację i kobietom, które są przeciwne amnio i terminacji piszesz, że to nie ten temat, natomiast jak ktoś jest zwolennikiem terminacji dajesz mu prawo do dalszego pisania i nazywasz to wyborem. Żałosne...
Tylko sęk w tym, że niektóre osoby mają ogromny dylemat. Amniopunkcja chcąc nie chcąc często wiąże się z trudnymi decyzjami. Decyzja Anki jest decyzją Anki, Jej Synek śpi spokojnie, ale chodzi o prawdę. Chodzi o niemydlenie oczu zmyślonymi diagnozami po to, żeby się wybielić i zrobić z siebie ofiarę. Bo sama przyznasz, że jest to co najmniej zastanawiające, że rok po terminacji dziecka z ZD Anka ma zdrową córcię. Nie wierzę w jakikolwiek przypadek. Niech napisze wprost, że nie chciała dziecka z ZD, że nie spełniało Jej oczekiwań, tylko owija w bawełnę. Przerażają mnie tacy ludzie.