Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Ja miałam 1:32 I kolejne do 100coś i też niskie białko 0.1581 MoM i zdrowy synek. Podobno białko jest często obniżone przy cukrzycy, nadciśnieniu, może oznaczać problem z lozyskiem i wczesny poród. Myślę, że jak resztę masz ok to będzie dobrze . Pozdrawiam i 3mam kciukiMy czekamy na wyniki z amniopunkcji. Na usg wyszlo wszystko dobrze. Wyniki po pappa masakra. Ryzyko zd 1:15. Wyniki z FISHA maja być 31.01 te a amnio. 14.02. Z biochemii wyszło za mało białka pappa reszta w normie
Dziekuje za wsparcie. Pozostałe wyniki ok. Tylko to białko niskie. I fakt leczę sie na nadciśnienie.Hej. Ja miałam 1:32 I kolejne do 100coś i też niskie białko 0.1581 MoM i zdrowy synek. Podobno białko jest często obniżone przy cukrzycy, nadciśnieniu, może oznaczać problem z lozyskiem i wczesny poród. Myślę, że jak resztę masz ok to będzie dobrze . Pozdrawiam i 3mam kciuki
To będzie dobrze czekam na info. Ja nie mam nic z tych rzeczy jeszcze choć 2 lekarzy twierdzi, że albo będzie nadciśnienie albo wcześniejszy poród bo dzidzia przestanie rosnąć.Dziekuje za wsparcie. Pozostałe wyniki ok. Tylko to białko niskie. I fakt leczę sie na nadciśnienie.
Hej dziewczyny!
Chciałam uspokoić wszystkie mamy,którym wyszły złe wyniki biochemi krwi. (Test Pappa) . Zdarza się to coraz częściej a kobiety kierowane są na dalsze badania jak amniopunkcja. W 90 przypadkach na 100 wynik jest prawidlowy( bez wad genetycznych).Gdybym zaszła w ciążę drugi raz nie zdecydowalabym się już na test Pappa przy prawidłowym usg. Po dwóch tygodniach stresu i morzu łez okazało się,że wszystko jest ok czego życzę wszystkim kobietkom!!
Pozdrawiam ;***
Odebrałam dziś wyniki z FISHA wykluczono wady. Bedzie chłopak.Dziekuje za wsparcie. Pozostałe wyniki ok. Tylko to białko niskie. I fakt leczę sie na nadciśnienie.
odebrałam dziś wyniki. Wykluczono ZD. Bedzie chłopakTo będzie dobrze czekam na info. Ja nie mam nic z tych rzeczy jeszcze choć 2 lekarzy twierdzi, że albo będzie nadciśnienie albo wcześniejszy poród bo dzidzia przestanie rosnąć.
Widzisz :-) często więcej strachu niż to wszystko warte. Gratuluję :-)odebrałam dziś wyniki. Wykluczono ZD. Bedzie chłopak