Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Strasznie rozwiazla bylam swego czasu - przez bardzo dlugi okres czasu szukalam i nie znalazlam tego jedynego, wiec rzucalam sie ze zwiazku w zwiazek - zazwyczaj nieudany pod wzgledem emocjonalnym , bardziej pod seksualnym (dwa razy bylo odwrotnie) ale niestety samo lozko czlowieka nie zatrzyma dluzej niz kilka tygodni. No, moze i zatrzyma, ale nie mnie. Ja potrzebuje przede wszystkim ciepla i milosci, a moj maz zapewnia mi wszystko, czego potrzebuje, plus dodatkowa gorka
moj mezus i tatus Wicia tez byl pierwszy i mysle ,ze ostatni Ale od poczatku super nam szlo w tych sprawach i wiem ,ze gdyby facet mi nie pasowal pod tym wzgledem to napewno bym poszukala innego : Moj maz czasem sie smieje ze mnie , ze ja to maly zboczeniec jestem bo bez sexu dlugo nie wytrzymam ;D
Warto było jednak "poszukać", bo z Tatą mojego dzidziolka dopasowaliśmy się idealnie pod każdym względem Jesteśmy jak dwie połówki jabłuszka - on to ta z ogonkiem :laugh: