reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Antykoncepcja w uk

No Dziewczyny jutro ide do gp zapisac sie na zabieg w sprawie implantu:-p:szok: , ale spytam jeszcze raz co bardziej Mi poleci czy spiralke czy implancik bo Ja przez dlugi czas nie planuje miec dzidziusia wiec cos pewnego chce hihihih :laugh2::sorry:
Troszke sie boje tych zabiegow ale cos za cos ..:tak:
zdam relacje cos sie dowiedzialam jutrooo

reklama
Hej Dziewczyny jestem juz po wizycie jestem umowiona na zabieg - zalozenie implanciku w nastepny czwartek 29 :tak:po poludniu o 2:tak: troszke sie boje ale powiedzial lekarz ze to tylko 20min , powiedzcie jak to wygladalo w detalach dokladnie :-p:sorry2:please, zebym wiedzial na czym to polega dokladnie ....:sorry2:czujecie jakis bol w rece po puszczeniu znieczulenia ????:confused::confused::baffled::szok: sory ze jestem taka panikara ale ja tak zawsze :-D

buziaczku ja mam wizytę 29 czyli wcześniej od Ciebie.Więc zdam relacje jak bede po.

A ja juz prawie bylam zdecydowana na implancik,a tu moj mezulek o drugim dzidziusiu zaczal zagadywac!:baffled:I teraz rozwazamy wszystko wiec na razie na bank nie....

buziaczku ja chciałam napisac ze mam wizyte na 27 czyli juz jutro.Nie wiem dlaczego napisałam że mam 29, może się zasugerowałam Twoja datą:baffled::happy2:

oj ja to panikara straszna jestem:tak:,ale jak dziewczyny pisały ze daja znieczulenie to jakos przezyję... chyba....a ile się napoce to już moje:sad::unsure:

reklama
Do góry