Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wczoraj byłam u lekarza w sprawie implantu i prawdemówiąc pani doktor nie była zachwycona tym pomysłem, chciała mnie przekonać do spiralki, ale się nie dałam
w koncu wybrałysmy wspólnie plasterki, narazie dostałam na 3 miesiace, ale jak mi nie będą pasować to mam się zglosić po ten implant
własnie nie wiem, moze ma jakieś złe zdanie na ich temat, ale powiedziała, ze lepsza jest spirala, no ale ja i tak wolę implant
zobaczę jak te plasterki będą działać, ale to jest to samo co zwykle tabletki, więc podejrzewam, ze mi nie będą pasować
AGNES nie rozumiem tylko czemu ktos ma ci narzucac jaki srodek anty masz uzywac. Ze mna kobietka najpierw przeprowadzila wywiad i zaproponowała mi implant, opisala jego dzialanie i jak wyglada i ja sie na niego zdecydowałam. Więc jezeli nie odpowiada ci cos co ona ci proponuje to sie nie zgadzaj, jakas dziwna baba cie przyjęłą .
Justynko a w jaki sposob wlozyli ci ten implancik ?? rozcieli wlozyli i zaszyli czy jak he he ale ciemna jestem ...wstyd czy naciela naskorek i wepchnela go czy jak to wygladalo??
BUZIACZKU - szczerze, nie patrzyłam, nigdy nie patrze nawet jak robia mi zastrzyk bo mnie wtedy bardziej boli , ale moj patrzyl. Dala mi znieczulenie miejscowe i nic wiecej nie czulam. Zakladaja to tak jak wenflon. Jak skonczy nie zaszywa tylko nakleja plasterek.
HEJ ja ma zamowiona wizyte na 6 listopada na implancik, ponoc 10 min i po wszystkim, ide razem z kolezanka ktora bedzie tlumaczyla , bo zna ang, lepiej niz ja.
Justynka - czy przytylas cos po zalozeniu implanut?
masz jakies plamienia? Slyszalam ze ma sie jakies plamienia po implancie , wiec sama juz nie wiem.
no i nie chce przytyc , w Marcu mam slub koscielny, a nie chce wygladac jak barylka
NIUNKA nie przytyłam, zreszta ja mam taka budowe (jestem bardzo szczupła) ze zawsze duzo jadłam i nie tylam (jedynie w ciazy mi sie udało hihihi ). Co do tych plamien : to własnie nie mam normalnych krwawien tylko plamienia wystarczaja wkładki higieniczne i brzuch mnie tak nie boli, zawsze sie zwijałam z bólu a teraz ledwo ćmi. Jak narazie jestem zadowolona ale wiesz na kazdego rozne rzeczy inaczej dzialaja. Najlepiej porozmawiac z kobietka ktora bedzie ci to zakładac, ona powinna ci doradzic. Pozdrowionka.