reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Antykoncepcja w uk

reklama
hej - ja juz po zabiegu, mam implancik. Poszlo szybko, mam nadzije ze sie obejdzie bez zadnych komplikacji.
Wprawdzie babaka , nastawiala mnie ze moga byc plamienia i bole glowy , ale to tylko dlatego ze organizm musi sie przyzwyczaic.
No zobaczymy , teraz to juz bedzie bezstresowo z .....:-D;-):-):-)

cześć dziewczyny:-)tak was podczytuje od pewnego czasu i zacheciłam się tym implantem.W przyszłym tygodniu idę do przychodni i zapiszę się na założenie.
A mozecie powiedzieć jak się czujecie z tym implantem,czy macie jakies dolegliwości?

hej
dziewczyny - ja z implancikiem czuje sie jak narazie ok, nic mi nie dolega.Oby tak dalej:-)no moze troszkie pobolewa reka , ale ma prawo wkoncu mam w sobie cialo obce.
Na poczatku mialam uczucie ze ja ruszam reka toze zaraz przebije skore i ze implant wypadnie, ale doslownie po godzinie juz sie przyzwyczailam i bylo ok.

U mnie to bylo tak, najpierw babka przeprowadzila wywiad co i jak, a potem doktor zalozyla implancik, tzn, podala mi zastrzyk - znieczulajacy, przyczym zaznaczyla linie naciecia , a jak przeciela to juz tylko wepchnela implant i wsio. Nic nie czula , tylko jak pchala ten inmpant to czulam lekkie pchanie i to wszystko.
Naprawde nic a nic nie bolalo.I poszlo bardzo szybko.
ja jestem panikara wiec , wiecej bylo paniki niz to warte.:-D

no to pa

niunka ja też panikara jestem i mam niski próg wytrzymałości na ból.Więć się boje tego załozenia implantu jak nie wiem co.Ale piszecie ze to nie boli to się zdecydowałam.W srode ide sie umówić ciekawe na kiedy dadzą termin.:confused:

betsuuu ja do Marry Potter na Hyson.Byłam wczoraj na cytologii ale nie miałam głowy przez te problemy zapisac się do family planing,ale jeśli chcesz to może jutro skoczymy?A ty też chcesz ten implant Czy coś innego?

reklama
gabids-dzis ide do baby clinic na kontrole maluszka wiec jesli tobie pasuje to jeszcze dzis mozemy sie tam zapisac,jak nie to jutro zaden problem:) a co do wyboru metody to wacham sie miedzy plastrami a implantem i szczerze mowiac nie wiem na co sie zdecyduje mam nadzieje ze lekarz mi to wszystko jakos rozsadnie opisze i pomoze.a jak u ciebie-decyzja podjeta?

Do góry