ja tez , muszejesc swoje, to czekam na relacje w detaslach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ja tez , muszejesc swoje, to czekam na relacje w detaslach

Patrze na kartke a tam jak byk 13.15!! Dobrze że nie doszłam jeszcze do tej przychodni bo nie recze za siebie.

, mowie ci jaja jak berety

.Oj bym sie wkurzyla strasznie jeju jeju ....jakas sekretakrka nie umie pisac chyba albo zle widzi na patrzalyWiecie co tego jeszcze nie grali.Własnie zadzwonili do mnie z przychodni z pytaniem czy wiem że mam wizytę dzisiaj.Mówię że wiem i własnie idę na 13.15.A babka mi mówi że ona ma zapisane że ja miałam na 12.40 Qrcze normalnie szokPatrze na kartke a tam jak byk 13.15!! Dobrze że nie doszłam jeszcze do tej przychodni bo nie recze za siebie.
![]()

co jest w komputerze, dziwne ze sie tak pomylili w godzinie
Buziaczku
Implancik jest wyczuwalny jak dotkniesz sie w tym miejscu , poczujesz cieniutka ,, zapaleczke,, w srodku, nic nie boli. Po zalozeniu mialam siniaka przez ok 4-5 dni i to wszystko. Na poczatku dziwne uczucie , ja to myslalam ze jak rusze reka mi ten implant sie przebije przez skore i wypadnie, mowie ci jaja jak berety
.
Ja pewnie nie bede chciala ruszac reka
, i zemdleje jak juz bedzie po wszstkim z wrazenia
niezla aparatka jestem nie martw sie 

jak pobrali mi krew w ciazy 1 raz to slabo mi sie zrobilo

a porod przezylam wiec nie powinnam sie bac niczego ale ....bioje sie bo emocje porodwe juz kinely iiii.....
Ok napewno sie odezwe jak tylko bede w caloscibuziaczku jednak będziesz pierwsza.Zdaj relacje jak było.Idziesz juz jutro?

. Z tego co wiem w UK środki antykoncepcyjne są za darmo (jeszcze do końca nie moge w to uwierzyć ale....
) Pytanie: gdzie mam iść, żeby ktoś mi doradził na jakie tabletki bądź plastry i je przepisał? Wydaje mi się dość logiczne, że powinam iść do lekarza, a jednak...W moim GP widnieje napis, który w wielkim uproszczeniu, odejmując wszystkie formy ugrzecznione informuje :''jesli nie jesteś małym dzieckiem z poważną chorobą, nie umierasz właśnie w męczarniach, nie tracisz przytomności w konwulsjach, nie krwawisz itp. to nie trać czau lekarza na osobistą wizytę, bo może własnie z twojej winy ktoś umiera;-). Lepiej umów się na konsultacje przez telefon i miej czyste sumienie''.
. Health visitor? Tylko nie wiem czy taka osoba jest wystarczająco kompetentna, a w dodatku też rozchwytywana.no dobrze, to ja teraz zadam pytanie żółtodzioba. Z tego co wiem w UK środki antykoncepcyjne są za darmo (jeszcze do końca nie moge w to uwierzyć ale....
) Pytanie: gdzie mam iść, żeby ktoś mi doradził na jakie tabletki bądź plastry i je przepisał? Wydaje mi się dość logiczne, że powinam iść do lekarza, a jednak...W moim GP widnieje napis, który w wielkim uproszczeniu, odejmując wszystkie formy ugrzecznione informuje :''jesli nie jesteś małym dzieckiem z poważną chorobą, nie umierasz właśnie w męczarniach, nie tracisz przytomności w konwulsjach, nie krwawisz itp. to nie trać czau lekarza na osobistą wizytę, bo może własnie z twojej winy ktoś umiera;-). Lepiej umów się na konsultacje przez telefon i miej czyste sumienie''.
Jakoś sobie nie wyobrażam konsultacji na temat metod antykoncepcji przez telefon. Health visitor? Tylko nie wiem czy taka osoba jest wystarczająco kompetentna, a w dodatku też rozchwytywana.

. 

, już nie raz będąc u lekarza w sprawie antykoncepcji pytali się czy potrzebuję prezerwatyw i dali za darmo
, w szoku byłam