Witam . Ja 14 umawiam sie na wizyte u gp i tez zakladam albo spiralke albo implancik. strasznie sie waham ...Justynko dziala implancik jak on wyglada? napisz??
reklama
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Hej Buziaczku, sorki ze dopiero teraz ale ciagle cos mi wypada i nie mam czasu zasiasc na dluzej przy kompie.
Implancik, spoko, libido wrocilo do normy
. Jest taki implancik i wogole go nie czujesz no chyba ze dotkniesz, skora na przedramieniu jest cieniutka i czuc go pod palcem.
Podczas montażu
tez sie nic nie czuje, dostaje sie zastrzyk ze znieczuleniem miejscowym i po krzyku, ja czulam tylko zastrzyk i nic pozatym, moj M mowil tylko ze nie za fajnie to wygladalo bo oczywiscie sie przygladal, ale ja nie patrzylam.
Ja uwazam ze to swietne rozwiazanie.
AGNES daj znac co i jak PO. Ale az 16 masz spotkanko, tak dlugo musisz czekac?
Implancik, spoko, libido wrocilo do normy

. Jest taki implancik i wogole go nie czujesz no chyba ze dotkniesz, skora na przedramieniu jest cieniutka i czuc go pod palcem.Podczas montażu
tez sie nic nie czuje, dostaje sie zastrzyk ze znieczuleniem miejscowym i po krzyku, ja czulam tylko zastrzyk i nic pozatym, moj M mowil tylko ze nie za fajnie to wygladalo bo oczywiscie sie przygladal, ale ja nie patrzylam.Ja uwazam ze to swietne rozwiazanie.
AGNES daj znac co i jak PO. Ale az 16 masz spotkanko, tak dlugo musisz czekac?

o boze , ale to jakos rozcinaja skore? czy jak ?? az mi sie slabo zrobilo jak dlugo dziala???JUSTYNA170979
BUZIACZEK no co ty urodzialas a sie igly boisz. Zakladaja to mozna powidziec podobnie jak wenflon (moze nawet prosciej bo pod skore a nie w zyle), tylko nic nie czujesz bo jestes znieczulona.
Masz zabezpieczenie na trzy lata, jezeli nie chcesz na tak dlugo to zawsze mozna implant wyjac, musisz sie tylko ponownie umowic na wizyte. Pozdrawiam.
Masz zabezpieczenie na trzy lata, jezeli nie chcesz na tak dlugo to zawsze mozna implant wyjac, musisz sie tylko ponownie umowic na wizyte. Pozdrawiam.
olcia23
list mama '05
Justynko a to mnie zainteresowalas ...
a mozesz mi napisac jak on dziala i jaki jest procent skutecznosci?
a mozesz mi napisac jak on dziala i jaki jest procent skutecznosci?
Justynko - Zawsze sie balam zastrzykow.
;-) I teraz mam wielki dylemat , czy spiralka czy taki implancik a jakiej jest wielkosci? jak ma ksztalt?? ufasz temu? mam pytanie bardzo prywatne , czy to wasza jedyna antykoncepcja? czy uzywacie czegos jeszcze? probowalas juz zaufac implancikow?
??

;-) I teraz mam wielki dylemat , czy spiralka czy taki implancik a jakiej jest wielkosci? jak ma ksztalt?? ufasz temu? mam pytanie bardzo prywatne , czy to wasza jedyna antykoncepcja? czy uzywacie czegos jeszcze? probowalas juz zaufac implancikow?
??JUSTYNA170979
Buziaczku implancik jest mniej wiecej wielkosci zapalki i podobny kształtem, tylko nie ma kancikow jest okragly.
Nie zabiezpieczamy sie niczym innym.
Co do 100 % nie wynaleziono jeszcze srodka ktory bylby 100% zawsze jest 99,9% czyli zawsze istnieje jakas szansa ze zajdziesz ale niewielka.
Nie zabiezpieczamy sie niczym innym.
Co do 100 % nie wynaleziono jeszcze srodka ktory bylby 100% zawsze jest 99,9% czyli zawsze istnieje jakas szansa ze zajdziesz ale niewielka.

reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Mam pytanie.
Czy przy Implancie mozna karmic piersia?
Czy przy Implancie mozna karmic piersia?
Podziel się:
, ponieważ w miasteczku w którym mieszkam jest tylko jedna pani doktor która to zakłada i ma bardzo napięty grafik
, tak więc musze czekać