prosze
;-)
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)
Ja jeszcze mam implant , i trzyam go do konca ....bo pozniej bede sie starac o dzidzie a naraziedziewczyny czy ktoras z was jest już po wyciagnięciu implantu??
i jak się u was sprawują??
ja teraz jestem w Pl a chce wyciągnąć implant a wydaje mi się że oni są troche zacofani bo jak się kiedyś pytałam gina o implant to mi zaczął o spirali nawijać![]()
wiec rozumeisz sama wykorzystam go do konca. 
sama nie wiem kiedy miesiaczka a kiedy plamienie ...
bo mowia ze to dla starych bab
a nie dla mlodych jak my
powiedziala Pani ze w PL ich nie am na rynku bo
za duzo kobiet sie po nich zle czuje i narzeka na te plamienia 

nie mam pojecia czy ci to wyjam w Pl czy dopiero w Uk 

w końcu to wyciagniecie ciała obcego, wystarczy naciąc i wyciągnać

Narazie jem Micronor,ale kurcze zdarza mi sie zapomniec iwtedy jest stres,wiec sie na ten implant zdecydowalam.No nic sprobuje,najwyzej go wyciagnme szybciej.
Test ciazowy juz nawet robilam,ale na szczescie w ciazy nie jestem wiec cierpliwie czekam na miesiaczke.Ja nie nazekam na implant jestem bardzo zadowolona..Faktycznie przez 6 miesiecy mialam permanentny okres.ale po 6 mies wszystko sie unormowalo.Teraz nie mam ani okresu ani plamien.Podpaski i tampony poszly do smieci:-)dziewczyny czy ktoras z was jest już po wyciagnięciu implantu??
i jak się u was sprawują??
ja teraz jestem w Pl a chce wyciągnąć implant a wydaje mi się że oni są troche zacofani bo jak się kiedyś pytałam gina o implant to mi zaczął o spirali nawijać![]()
Dziewczyny sporo pisaly o plastrach na tym watku moze przeczytaj od poczatku jak znajdziesz chwile.Hej
A używała któraś z was plajstry antykoncepcyjne bo ja się nad nimi zastanawiam ale nie wiem czy są dobre?