Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pinka wcale sie nie bulwersuje,po prostu pisze co mysle,bo tak jak piszesz kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.I watpie,zebym przez dwa lata miala takie szczescie,ze nie zaszlam w ciaze,a o dziwo po ich odstaiwniu problemu z tym nie bylo.Ja uzywalam plastrow Evra i z tego co wiem to byly jedyne na rynku.O zlym naklejeniu nie bede dyskutowac,ale jak dla mnie to zadna filozofia.
W kazdym badz razie nie ma co sie klocic,niech kazdy robi tak jak uwaza.

tutaj implanty sa za darmo zakladane w klinice planowania rodziny. Raczej sie ich nie kupuje w aptece.
- moj synek ma 7tyg prawie i chce sobie zalozyc spirale ale nie wiem ktora? IUD/IUS wolalabym te bez hormonow ale po niej moga mi sie okresy i bole nasilic wiec sie boje.. Konsultantka doradzila mi wiec hormonalna *Mirena* bo okres prawie zanika i nie boli po niej ale ja mam tendencje do tycia i boje sie ze przytyje jak po pigulkach :-( Doradzcie jakie wy macie ze spiralami doswiadczenia?Wypadaja?!
a zeby zalozyc spirale trzeba miec okres..