Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pinka wcale sie nie bulwersuje,po prostu pisze co mysle,bo tak jak piszesz kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.I watpie,zebym przez dwa lata miala takie szczescie,ze nie zaszlam w ciaze,a o dziwo po ich odstaiwniu problemu z tym nie bylo.Ja uzywalam plastrow Evra i z tego co wiem to byly jedyne na rynku.O zlym naklejeniu nie bede dyskutowac,ale jak dla mnie to zadna filozofia.
W kazdym badz razie nie ma co sie klocic,niech kazdy robi tak jak uwaza.

tutaj implanty sa za darmo zakladane w klinice planowania rodziny. Raczej sie ich nie kupuje w aptece.
- moj synek ma 7tyg prawie i chce sobie zalozyc spirale ale nie wiem ktora? IUD/IUS wolalabym te bez hormonow ale po niej moga mi sie okresy i bole nasilic wiec sie boje.. Konsultantka doradzila mi wiec hormonalna *Mirena* bo okres prawie zanika i nie boli po niej ale ja mam tendencje do tycia i boje sie ze przytyje jak po pigulkach :-( Doradzcie jakie wy macie ze spiralami doswiadczenia?Wypadaja?!
a zeby zalozyc spirale trzeba miec okres..